Juan Iturbe ar putea deveni primul transfer al sezonului viitor pentru Real Madrid

Asa cum Realmadrid.com.ro v-a anuntat in exclusivitate pe 8 mai 2014, Real Madrid incearca sa-l achizitioneze pe argentinianul Juan Iturbe, actualmente la Hellas Verona. Informatia publicata acum trei saptamani de site-ul nostru este confirmata acum si de presa italiana, care sustine ca Real Madrid si Hellas Verona au continuat negocierile incepute la finalul lunii aprilie de oficialii blanco si reprezentantii lui FC Porto si Verona.

Inca din luna aprilie italienii erau decisi sa achite optiunea pe care o aveau asupra fotbalistului, cifrata la 15 milioane de euro. Odata platiti acesti bani, Real Madrid se vede nevoita sa discute doar cu gruparea italiana vis-a-vis de un eventual transfer al pustiului argentinian. Madrilenii se intelesesera se pare cu FC Porto pentru a-l aduce pe Iturbe pentru 16,5 milioane de euro, insa portughezii au fost nevoiti sa accepte transferul la Verona, intrucat italienii aveau prima optiune de cumparare a fotbalistului pentru 15 milioane de euro.

Pentru ca interesul in jurul micutului argentinian a crescut (pe langa Liverpool, Paris Saint Germain, Juventus, Roma, Napoli si chiar Barcelona incearca sa-l transfere mai nou pe Juan Iturbe), Real Madrid a decis sa discute in Italia cu oficialii veronezi posibila mutare a lui Iturbe pe Bernabeu. Jose Angel Sanchez este omul care incearca sa-i convinga pe oficialii Veronei sa-l lase pe Iturbe in Spania, Directorul General blanco deplasandu-se in cursul zilei de luni in Cizma. Madrilenii sunt dispusi sa ofere 20 de milioane de euro pentru tanarul fotbalist argentinian, in timp ce Verona ar vrea 25 de milioane pentru el.

Gustavo Mascardi agentul fotbalistului si, intermediariul mutarii, pune destule piedici in ceea ce priveste mutarea, pentru ca presa italiana vehiculeaza ca ar detine o parte dintre drepturile federative asupra jucatorului, procent cu care Real Madrid nu pare de acord. Daca nu va reusi achizitionarea lui Iturbe, Carlo Ancelotti s-ar putea reorienta spre Antoine Griezmann, jucatorul lui Real Sociedad.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap