Juanma Rodriguez, mai direct ca niciodata! “Militao, Jovic, Vinicius nu sunt de Real Madrid”

Invinsa la Mallorca, pentru prima data in acest sezon in campionat, Real Madrid da nastere la dezbateri intense in presa spaniola. Juanma Rodriguez, omul care a aparat in aproape orice context echipa blanco a cedat chiar si el. La El Chiringuito, jurnalistul celor de la MARCA (pentru multi, cel mai bun editorialist spaniol) a comentat acid situatia echipei sale de suflet.

Juanma Rodriguez: “Militao, Jovic, Vinicius nu sunt de Real Madrid”

Jurnalistul Juanma Rodriguez, un cunoscut sustinator al echipei blanco i-a distrus pe cativa dintre jucatorii lui Zinedine Zidane. Editorialistul celor de la MARCA a inceput prin a-l critica pe tehnicianul francez, apoi a continuat cu exemple concrete din lotul echipei merengue: “Zidane este omul care a adus trei UEFA Champions League la Madrid. Il iubesc si va fi mereu antrenorul meu. Dar mi-e teama ca Zidane cel care a revenit nu are nimic in comun cu Zidane care a castigat aceste trofee. Se prea poate ca Zizou sa fi fost de fapt un antrenor de moment. Antrenorul ACELUI moment, cel mai potrivit pentru a face ceea ce a facut” a tunat Juanma Rodriguez.

El a continuat apoi incercand sa explice situatia de la Real Madrid: “Pentru mine, lucrurile sunt destul de simple. Exista o parte a lotului actual care s-a saturat de Real Madrid si de trofee. O parte a lotului care este obosita, saturata si mai exista o a doua parte a lotului care nu are nivelul necesar sa joace pentru un club ca Real Madrid” s-a exprimat Juanma Rodriguez, o voce importanta a madridismului in mediul online.

Nu a avut emotii nici macar in a da exemple concrete: “Eu va spun sincer, nu am de ce sa ma ascund. Eder Militao nu are nivelul necesar pentru a juca la Real Madrid. Vinicius nu are nivelul necesar pentru a juca la Real Madrid. Odriozola nu are nivelul necesar pentru a juca la Real Madrid. Luka Jovic, si sper sa ma insel in cazul lui, nu poate deveni jucatorul care sa o salveze pe Real Madrid. Probabil ca este un jucator foarte bun, dar pentru alte echipe. Pentru Real Madrid, nu o vad. Rodrygo? El este posibil sa aiba nivel de Real Madrid, dar…este posibil. Momentan…” a explicat Juanma la El Chiringuito de Mega.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap