Le10Sport: Marco Verratti este tinta verii pentru Real Madrid

Cotidianul Le10Sport, apropiat de gruparea pariziana Paris Saint Germain, anunta ca Marco Verratti este principala tinta a lui Real Madrid pentru vara lui 2015. Italianul este unul dintre jucatorii pe care ii apreciaza enorm Carlo Ancelotti si pe care Directorul General, Jose Angel Sanchez (omul cel mai apropiat de Florentino Perez) il vede inlocuitorul perfect pentru croatul Luka Modric in urmatorii ani.

Conform Le10Sport, PSG ar accepta sa renunte la Marco Verratti in incercarea clubului de a aduce cei mai buni fotbalisti francezi la echipa, Paul Pogba fiind unul dintre obiectivele evidente ale echipei de pe Parc de Princes. Transferul lui Verratti ar putea fi facilitat si de relatia buna pe care Florentino Perez o are cu Nacer al Khelaiffi, iar conform sursei amintite, primele discutii s-ar fi purtat in luna decembrie.

In acelasi timp, in Spania, se vorbeste si de faptul ca Real Madrid ar avea un interes in a-l aduce pe Paul Pogba. Francezul este foarte bine vazut de oficialii blanco, dar exista informatii conform carora, Pogba nu ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu avandu-l ca impresar pe Mino Raiola, omul pe care oficialii blanco il considera “persona non-grata”. In cazul lui Pogba, sursele EcoDiario anunta ca Ancelotti i-ar fi cerut lui Perez sa aiba rabdare cu francezul si sa-l aduca in vara lui 2016, nu in vara viitoare, pentru ca Real Madrid si-ar aglomera prea tare zona centrala.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap