Lorenzo Sanz: “Trecem fara probleme de Atletico in sferturile Ligii Campionilor”

Fostul presedinte al clubului Real Madrid intre 1995 si 2000, Lorenzo Sanz a oferit un interviu pentru Radio 4G in care a discutat despre actualitatea si viitorul echipei sale de suflet. Va prezentam pe scurt, cele mai interesante declaratii ale sale:

Lupta pentru titlu: “Real Madrid are in continuare sanse sa castige trofeul. E drept ca distanta de patru puncte pare suficienta, dar Real are o sansa si poate profita de ea, de ce nu?”

Lupta pentru Undecima: “Sezonul este lung, am fost eliminati din Cupa Regelui, un trofeu pe care echipa dorea sa-l castige, dar exista sanse la alte doua trofee majore. Eu cred ca vom trece fara probleme de Atletico Madrid, dincolo de intamplarile din ultima vreme din meciurile directe. Atunci cand am castigat La Septima, ne doream enorm sa castigam Cupa Campionilor, pentru ca parea un blestem. 32 de ani a durat asteptarea aceea, apoi a venit La Octava. Cand Madridul ajunge in semifinale, devine principala favorita la trofeu. Bayern, Barca sau Juventus pot fi adversari, dar cred ca Real Madrid poate trece de oricare dintre ele, insa uneori e nevoie si de putin noroc”

Despre viitorul lui Carlo Ancelotti: “In primul rand sa termine acest sezon. Anul trecut, nimeni nu dadea un cent pe echipa asta, iar intr-un minut s-a schimbat totul. Este prematur sa spunem daca Ancelotti va ramane, sau nu va ramane, in club. A demonstrat ca este un antrenor bun, dar in final, rezultatele decid pentru orice antrenor din lumea asta. Iar ultima impresie, primeaza in fotbal”

Pacea de la Madrid: “Trebuie sa recunosc faptul ca astazi, Real Madrid are acea pace sociala de care avea nevoie. Din exterior se vede bine, iar lotul, pentru mine este cel mai bun din lume”

Alegeri: “Cred ca am imbatranit destul de mult pentru a mai candida. Este foarte complicat si dificil sa mai fiu prezent”

 

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap