Lumea fotbalului la picioarele lui Cristiano, dupa golul antologic de pe Juventus Stadium

cristiano

Golul antologic marcat aseara de Cristiano Ronaldo pe Juventus Stadium a atras reactii din toata lumea. Toate cotidianele mari se inclina in fata super starului de la Real Madrid (mai putin presa catalana, care a dedicat prima pagina de azi duelului Barca – AS Roma). Va oferim cateva reactii din presa mondiala de azi:

“Cristiano Ronaldo o distruge pe Juventus si inscrie un gol antologic in poarta lui Buffon!” – El Mundo

“Juve se inclina in fata lui Ronaldo. Tot stadionul aplauda magia lui Cristiano” – La Reppublica

“Acest Real este diabolic, Ronaldo e monumental” – L’Equipe

“De pe ce Planeta ai venit, Cristiano?!” – AS

“Cristiano Ronaldo atinge cerul. Foarfeca pentru istoria fotbalului” – MARCA

“Cristiano, la fel de bun pe pamant, precum si in aer” – El Pais

“Uimitorul Cristiano Ronaldo” – Clarin

Nici reactiile marilor sportivi sau fotbalisti n-au intarziat. Colegul lui Cristiano, Raphael Varane a reactionat imediat dupa meci: “E cel mai frumos gol pe care l-am vazut in viata mea. Gestul publicului torinez a fost remarcabil”. Fostul mare atacant merengue, Fernando Morientes a raspuns si el provocarii: “Golul marcat in aceasta seara de Cristiano Ronaldo e irepetabil”. Legendarul Michel a facut o comparatie pe masura: “Am vazut un astfel de gol doar la Pele, in filme. Fenomenal”.

Massimiliano Allegri, tehnicianul lui Juventus Torino a recunoscut si el frumusetea golului marcat de Ronaldo: “Cand vezi un astfel de gol, nu poti face altceva decat sa aplauzi”. Capitanul Sergio Ramos a considerat reusita lui Cristiano drept “un meritat premiu” in timp ce antrenorul Zinedine Zidane a reusit chiar sa glumeasca pe seama fazei, dar nu inainte de a-si lauda fotbalistul: “Este cel mai bun fotbalist al lumii, diferit de toti ceilalti. Golul sau a fost extraordinar. Al meu contra lui Leverkusen a fost mai frumos totusi” a explicat Zidane printre zambete.

Unul dintre cei mai buni madrileni aseara, portarul Navas a spus: “Foarfeca lui Cristiano te face doar sa aplauzi. Cand am vazut de departe centrarea stiam ca va lovi asa”. Alvaro Arbeloa, fostul fundas dreapta si capitan al Madridului a reactionat senzational: “Cristiano, deja poti abandona Pamantul. E timpul sa joci cu extraterestii, pentru ca aici le-ai facut deja pe toate”

Si alte nume grele din fotbal si sport au reactionat dupa magia lui Cristiano Ronaldo de pe Juventus Stadium. Va lasam sa-i descoperiti mai jos:

KingJames e chiar LeBron James 🙂

Aguero
Kun Aguero pe InstaStory

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap