Ghinion pentru Martin Odegaard

Martin Odegaard

Martin Odegaard s-a accidentat destul de serios si nu va mai evolua in acest sezon competitional. Aflat intr-un moment bun al carierei sale, norvegianul aproape ca isi compromite sansele de a reveni la Real Madrid din cauza acestei nefericite accidentari.

De Telegraaf anunta ca medicii de la Real Madrid se vor intalni astazi cu echipa medicala de la Heerenven pentru a analiza situatia tanarului fotbalist nordic. Odegaard s-a accidentat la metatarisan si primele teste indica faptul ca jucatorul va lipsi de pe gazon minim doua luni.

Informatia vine intr-un moment in care Real Madrid era interesata sa-l aduca pe Odegaard inapoi pentru a efectua pretemporada alaturi de elevii lui Zinedine Zidane. Confom presei olandeze, Heerenveen vrea sa-l mai imprumute pentru inca un an pe Martinho, iar gruparea blanco pare dispusa sa discute acest imprumut. In acest sezon, Martin Odegaard a bifat 26 de prezente in tricoul lui Heereven, a marcat doua goluri si a reusit doua pase decisive.Norvegianul a lipsit toata luna decembrie de pe gazon din cauza unei alte accidentari, perioada in care echipa sa a castigat un singur meci.

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap