Maradona: “Mi-a plecat maestrul, ma urc in avion si plec la Madrid!”

Browse By

Diego Armando Maradona a transmis condoleante familiei marelui Di Stefano si clubului Real Madrid, facand cateva declaratii extraordinare in cadrul unei emisiuni de televiziune din Venezuela: “Mi-a plecat maestrul, un om care m-a invatat atatea lucruri. De aici de la distanta, imbratisez toata familia acestui om minunant. Ma urc in avion si plec la Madrid, dar sincer, nu am forta. Fotbalul este in doliu, a plecat nu doar un mare fotbalist ci si un om de exceptie” a marturisit Maradona.

Cel care este considerat cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, Maradona a povestit totodata o intamplare minunata petrecuta alaturi de Don Alfredo di Stefano: “M-a invitat intr-o seara in oras sa vorbim despre fotbal. Va spun ca este singurul om din lume cu care am intrat intr-un restaurant, iar lumea s-a ridicat in picioare sa aplaude. Dar nu pe mine, ci pe el. Oriunde intra atragea atentia, era un fenomen, o legenda, sunt mandru ca i-am fost prieten” a incheiat Maradona.

 • Botezatu Razvan

  2 argentinieni magnifici,argentinianul nostru insa cu 10000 de ori mai mult fler…
  Dumnezeu sa il odihneasca!

 • MihaiR

  Cand citesc declaratiile jucatorilor actuali sau a fostilor mari jucatori raman mut.
  Ce legenda a disparut!!!!. Ce om aveam noi ca si presedinte de onoare !

 • http://realmadrid.com.ro Riley

  Impresionant. Maradona nu vorbeste de multa lume asa. E un egocentrist convins. De fapt, nu cred ca a vorbit vreodata de cineva asa. Impresionant si trist 🙁

 • psycho

  oare doar in momentele tragice trebuie sa ne aratam fata umana?!
  aviz amatorilor

 • http://realmadrid.com.ro Sorin Barbu

  Pt mine, cu tot respectul, Maradona este cel mai mare (poate pt ca l-am si prins) dar cuvintele sale pt Alfredo inseamna enorm, inseamna mai mult decat orice. Respect!

Real Madrid Romania