Marcelo despre Benzema: “Daca publicul te fluiera, inseamna ca faci tu ceva gresit!”

Marcelo Viera, fundasul lateral stanga si unul dintre capitanii echipei merengue, a discutat cu presa la finalul intalnirii cu Las Palmas de pe Bernabeu. Brazilianul care a atins 300 de meciuri in La Liga a vorbit si despre fluieraturile la adresa colegului sau, Karim Benzema.

Afectati: “Nu suntem afectati de ceea ce spune lumea, pentru ca multi dintre ei nu pricep fenomenul. Afectati de jocul nostru, poate. Incercam sa ne facem jocul, dar uneori nu ne iese. Incetul cu incetul ne vom regasi ritmul”

300 de meciuri: “Foarte fericit, o mare onoare sa fiu parte din istoria Madridului. Vreau sa raman aici pentru multi ani si sa adunam cat mai multe victorii impreuna”

Cristiano si Benzema: “Buni, au luptat mult pentru echipa. I-am vazut bine pe amandoi. Ma intrebati de ei pentru ca nu au marcat, e firesc. Cu siguranta sunt tristi ca n-au facut-o, dar cred ca sunt multumiti pentru victorie”

Fluieraturi la adresa lui Benzema: “Daca te fluiera publicul, inseamna ca ai facut ceva. Inseamna ca trebuie sa imbunatatesti ceva. Este dificil sa joci cand este fluierat, dar aceste fluieraturi fac parte din fotbal. Daca totul ar fi minunat, n-ar fi mai atat de frumos la final”

Despre autor

Tags: , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap