Martin Odegaard isi va prelungi contractul cu Real Madrid pe 5 ani

Inca cinci ani. Atat anunta presa spaniola ca va scrie pe noul acord dintre Martin Odegaard si Real Madrid. Dupa ce a ratat un imprumut in Franta la Rennes din cauza faptului ca francezii n-au dorit sa riste un imprumut al unui fotbalist sub 18 ani (reglementarile din fotbalul francez sunt mult mai riguroase la acest capitol), norvegianul primeste si vesti bune.

Odegaard este foarte aproape sa-si prelungeasca acordul cu Real Madrid pentru inca cinci sezoane, ceea ce demonstreaza ca increderea clubului merengue in tanarul jucator nordic este in continuare la fel de mare. Martin va semna un nou contract pana in 2021 cu Real Madrid imediat ce va implini 18 ani. Norvegianul a ajuns in 2015 la Madrid si abia pe 17 decembrie va implini 18 ani, o varsta la care aduna deja 10 selectii in echipa reprezentativa a tarii sale si 50 de meciuri pentru Real Madrid la toate categoriile.

Martin Odegaard va semna un nou acord cu Real Madrid care ii va aduce un salariu de 1.5 milioane de euro pe an. Pentru ca abia dupa ce a implinit 18 ani, conform regulamentelor din Spania, jucatorul poate incasa o suma de bani de acest nivel. In ciuda a ceea ce sustineau “specialistii” din fotbalul international care-l pozitionau pe copilul de nici 18 ani in dreptul sumei de 5 milioane de euro stagionali.

In privinta viitorului sau, nu este exclus ca Odegaard sa mai ramana un an la Castilla, acolo unde in sfarsit pare sa aiba sansa de a evolua alaturi de cativa jucatori de mare calitate precum Diaz sau Valverde. Norvegianul are oferte din Germania si Anglia, insa Real Madrid si-a dori sa-l imprumute in prima liga spaniola.

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap