OFICIAL: Adios, Cristiano! Legenda blanco a semnat cu Juventus Torino

Cristiano

Real Madrid a anuntat oficial despartirea de simbolul sau, Cristiano Ronaldo. La scurt timp distanta, Cristiano a prezentat scrisoarea sa catre fanii merengue, pe care v-o redam mai jos:

“Acesti ani la Real Madrid si in orasul Madrid au fost probabil cei mai fericiti ani din viata mea. Am doar sentimente de recunostinta enorma pentru acest club si pentru aceste oras. Nu pot decat sa-i multumesc tuturor pentru dragostea si afectiunea pe care am primit-o. Cu toatea acestea cred ca venit momentul sa deschid o noua etapa in viata mea si de aceea am cerut clubului sa accepte transferul meu. Asta am simtit si cer tuturor, in special fanilor mei sa ma inteleaga. Au fost 9 ani absolut minunati, au fost 9 ani unici dar in acelasi timp si grei pentru ca la Real Madrid cererea e foarte mare. Dar stiu foarte bine ca nu voi uita niciodata ca m-am bucurat aici de fotbal intr-o maniera unica. Am avut coechipieri fantastici pe teren si in vestiar. Am simtit caldura unui public incredibil si impreuna am castigat 3 UCL-uri la rand si 4 UCL-uri in 5 ani. Si la nivel individual am avut satisfactia sa castig 4 Baloane de Aur si 3 Ghete de Aur. Real Madrid a cucerit inima mea si a familiei mele de aceea mai mult ca niciodata vreau sa va multumesc: multumesc clubului, presedintelui, directorilor, colegilor mei, tuturor tehnicienilor, doctorilor si lucratorilor incredibili. Multumesc infinit inca o data fanilor si fotbalului spaniol. Hala Madrid.”

10 iulie 2017 inseamna sfarsitul unei ere. Dupa 450 de goluri in 438 de meciuri, 16 trofee la club (4 Uefa Champions League), 84 de trofee individuale printre care si 4 Baloane de Aur, miticul Cristiano Ronaldo, acest Alfredo di Stefano al zilelor noastre, pleaca de pe Santiago Bernabeu. Multumirile sunt inutile! E7terno Madridista: GRACIAS DON CRISTIANO RONALDO!

Despre autor

Tags: ,

Catalin Stoica

Catalin Stoica

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap