OFICIAL: Real Madrid a dat lovitura si l-a achizitionat pe Martin Odegaard

Asa cum site-ul nostru v-a anuntat din noiembrie 2014, Martin Odegaard, perla fotbalului norvegian si unul dintre cei mai talentati jucatori din lume la categoria sa de varsta, a devenit jucatorul lui Real Madrid.

Pustiul minune norvegian a semnat un contract pe sase sezoane cu Real Madrid alegand campioana Europei in detrimentul lui Bayern Munchen, Liverpool sau Ajax Amsterdam. Real Madrid plateste 3 milioane de euro pentru Odegaard care maine va fi prezentat oficial incepand cu ora 14:30, ora Romaniei.

Martin Odegaard are numai 16 ani si este cel mai tanar jucator din istoria primei ligi norvegiene dupa ce a bifat primele minute in tricoul lui Stromsgodset la numai 15 ani si 117 zile. De asemenea, Odegaard este si cel mai tanar fotbalist din istoria nationalei Norvegiene pentru care a debutat la 15 ani si 253 de zile.

Martin Odegaard s-a nascut pe 17 decembrie 1998 la Drammen si evolueaza ca mijlocas ofensiv. Este supranumit “Martinho” datorita tehnicii sale de tip brazilian si este considerat unul dintre cele mai promitatoare nume din fotbalul mondial. Odegaard este descris de catre experimentatul sau coleg de la nationala, Morten Pedersen drept “un fotbalist de geniu”.

Acelasi Pedersen, fost jucator la Blackburn Rovers marturiseste: “Ceea ce Martin poate face pe teren vezi doar la acei fotbalisti care apar o data la 50 de ani. Este fabulos cum un copil are atata imaginatie, atata inteligenta si totodata atata talent. Sunt convins ca am sa am ocazia sa le povestesc copiilor mei ca i-am fost la un moment dat coechipier marelui Odegaard. Va fi cel mai mare jucator din istoria Norvegiei si unul dintre cei mai mari din toate timpurile”. Tatal sau, Hans Erik Odegaard este un fost international norvegian care din februarie va activa in cadrul Canterei clubului blanco. Acesta este Martin Odegaard:

Despre autor

Tags: ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap