Presa din Portugalia si Anglia sustine ca Benitez si Cristiano Ronaldo au avut o prima intalnire

Browse By

Presa engleza si portugheza noteaza astazi ca starul madrilenilor, Cristiano Ronaldo, s-a intalnit deja cu Rafa Benitez, noul antrenor al echipei blanco. Tehnicianul nascut la Madrid nu a plecat in vacanta asa cum s-a spus ci mai degraba intr-o vacanta de studiu. Benitez a mers se pare sa discute in cantonamentul Spaniei cu Iker Casillas si Sergio Ramos, apoi la Cardiff unde s-a intalnit cu Gareth Bale, pentru ca in final sa aiba loc si intalnirea cu Ronaldo.

Conform surselor anuntate, Ronaldo l-a intampinat cu simpatie pe Benitez si l-a asigurat atat pe antrenor cat si pe presedintele Florentino Perez de colaborarea sa totala si implicarea profesionala necesara in astfel de momente. De asemenea, Benitez se pare ca i-ar fi transmis septarului madrilen ca si pentru el, Ronaldo ramane jucatorul numarul 1 al echipei (in ciuda speculatiilor din presa internationala) si ca este convins ca locul sau trebuie sa fie la Madrid pana in momentul in care va alege sa se retraga.

 • psycho

  benitez are de reconstruit din nou echipa dupa doi ani de abrambureala cu abramburel ,toti trebuie sa traga intr-un singur sens pentru ca doar un grup unit poate readuce sclipirea trofeelor si din ochii suporterilor.

  • Andrei Fox

   Grup unit cu Iker și Ramos care dacă nu își revine, va ajunge într-un con de umbră? La un calcul elementar, ca să scapi de acești doi așa-ziși căpitani, te costă 120 de milioane!!!! Mă rog, la Ramos e până în 2020. Dar ca să te desparți de San Icre ne costă 20 de milioane. Ori asta, ori rezervă cu mutra lui de nemulțumit.

   • psycho

    banca daca ar fi dupa mine iar daca “joaca” tare cu presa atunci neconvocare.
    insa noi vb. de aci iar spanglia si madridul nu intodeauna rezoneaza cu madridismul mondial.

    • zece

     Banca direct ? Benitez trebuie să evalueze toate variantele posibile pe fiecare post înainte să ia o decizie.

     • psycho

      nu am spus direct doar daca se tine de prostii

 • Andries Vasile

  Sper ca Benitez și Ronaldo să se înțeleagă și să dea ambii tot ce e mai bun pentru Real , la Ronaldo nu am pretenții deja a demonstrat , de la Benitez am și îmi doresc să confirme și să le ștergem nasul la toți fanii m*iști ai Barcelonei 🙂

 • COSTEL

  greu lot avem ca ,calitate umana zic.
  cel putin asa percep eu de aici din Galati.
  despre RAFA SI CRISTIANO. greu de gestionat si nu pozitia in teren cat rotatiile .
  nu pozitia in teren cat fisa postului ce ii va fi data …..
  vom vedea ce va fi….

 • penalty

  am auzit ca benitez i-a adus flori lui ronaldo la prima intalnire. foarte dragut din partea lui. sa vedem daca o sa reuseasca sa-l bage in pat

Real Madrid Romania