Presa internationala la picioarele lui Isco dupa prestatia contra Italiei

ISCO

“Papa FranISCO” sau “Russia ISCOming” sunt doar doua dintre cele mai inspirate jocuri de cuvinte pe care spaniolii le-au alocat vedetei de la Real Madrid, dupa prestatia magnifica din partida contra Italiei.

Dar nu doar spaniolii au remarcat jocul madrilenului care a dominat mijlocul terenului in partida contra nationalei lui Ventura. Globeosporte din Brazilia a notat: “Verratti a trait cosmarul carierei, iar cosmarul a purtat numele Isco”, in timp ce Gazzetta Dello Sport a scris: “Daca Man United l-a refuzat acum cativa ani pentru ca avea capul prea mare, cu siguranta acum realizeaza ca au lacrimi si mai mari in ochi”. Celebrul cotidian francez L’Equipe scrie de asemenea ca “Isco a facut meciul carierei intr-o seara in care Bernabeul l-a descoperit cu adevarat si pe marele De Gea”, in timp ce argentinienii de la Ole a preluat titlul din MARCA: “Spania, condusa de Papa FrancISCO se indreapta catre Rusia. Clauza de 700 de milioane nu mai pare chiar atat de mare. Buna treaba Florentino!” scrie cu umor un editorialist al prestigioasei revise argentiniene.

In fine, ESPN scrie: “Asensio a fost si este poate cel mai mediatizat fotbalist spaniol al momentului. Pe buna dreptate, pentru ca pustiul este un viitor Balon de Aur. Dar Isco a dominat seara de pe Bernabeu contra Italiei, eclipsandu-l atat pe Asensio cat si pe Villa, care a fost ovationat de stadionul marilor rivale la care a evoluat“.

Ce a reusit Isco impotriva Italiei…vedeti mai jos. Fue cosa de magia!

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap