Zidane favoritul seicilor de la PSG pentru vara viitoare

Luati-o ca zvon si tratati-o ca atare. Dar, exista din ce in ce mai multe voci care pe la colturi sustin ca Paris Saint Germain n-a incheiat campania spectaculoasa de achizitii. Oficialii clubului parizian au cucerit lumea fotbalului in aceasta vara prin transferurile uluitoare ale lui Neymar si Mbappe pentru 400 de milioane de euro. Gruparea pariziana mai are insa un obiectiv pentru sezonul viitor, obiectiv care tine de mai multi factori.
Numele lui Zinedine Zidane este foarte placut la Paris, iar tehnicianul francez care si-a prelungit contractul cu Real Madrid nu are o clauza de reziliere care sa poata afecta bugetul interminabil al clubului din Capitala Frantei.
Esecul lui Unai Emery din sezonul trecut coroborat cu ratarea principalului obiectiv din acest an (castigarea Uefa Champions League) ar insemna despartirea de tehnicianul spaniol si automat cautarea unui nou nume. Tot mai multe voci sustin ca acel nume care domina lista preferintelor oficialilor parizieni este Zinedine Zidane, antrenorul care a castigat de doua ori consecutiv Uefa Champions League cu Real Madrid.
O eventuala oferta pentru Zidane ar fi direct discutata de mai marii celor doua cluburi, chiar daca Florentino Perez nu vrea sub nicio forma sa se desparta de tehnicianul sau. Pana vara viitoare insa se pot intampla multe, iar la final, decizia certa va fi a antrenorului de 45 de ani.
Zizou a castigat la Real Madrid 7 trofee in mai putin de doi ani, iar sansele ca el sa plece de pe Bernabeu sunt foarte mici. Dar … cu PSG e clar ca nimic nu este imposibil. Momentan, totul e la nivel de zvon.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap