Prima reactie a lui Zinedine Zidane dupa Real Madrid – Club Brugge 2-2

Zinedine Zidane a recunoscut după remiza la doi împotriva lui Bruges că primele 45 de minute de la Madrid au condamnat echipa sa, dar a apreciat în mod pozitiv reacția jucătorilor. “Vreau să păstrez cele 45 de minute din partea a doua. Nu sunt fericit că am câștigat un punct, dar sunt mulțumit de reacție”, a spus el în interviul flash de după meci.

Rezultatul este rău: “Da, este rău, dar reacția este bună. Nu pot fi mulțumit de prima parte. Am făcut 45 de minute așa cum nu am făcut-o niciodată, dar am rămas cu reacția jucatorilor mei” a mai spus Zidane.

Cum să explici ce s-a întâmplat în prima parte: “Nu doar că am început prost, dar nici nu am fost concentrați, iar adversarul ne-a putut pune in aceste conditii probleme mari. În final vreau să rămân cu ultimele 45 de minute. Nu putem fi fericiți, dar trebuie să te gândești mereu la pozitiv. ”

Ce le-a spus la pauză: “Că avem 45 de minute pentru a schimba asta, dacă nu schimbăm jocul, îl pierdem. Și cred că l-au schimbat, cum au intrat, cu mai multă atitudine. S-a jucat mult mai aproape de ceea ce-mi doresc eu sa vad de la echipa”

Marja de eroare în Liga Campionilor este minimă: “Vom vedea. Avem deja un meci de sâmbătă și vom vedea ce se va intampla in urmatorul meci de Champions League. Ne aflăm într-o situație ceva mai gravă, insa situația nu s-a schimbat cu mult, asa ca vom continua sa luptam” a mai spus Zidane.

Real Madrid a remizat, 2-2 cu Brugge in al doilea meci din grupa UEFA Champions League. In urma acestui rezultat, formatia blanco ocupa ultimul loc in grupa cu un singur punct din primele doua partide, iar in etapa viitoare joaca la Istanbul, pe terenul lui Galatasaray. Dupa 180 de minute de Liga Campionilor, Real Madrid are golaveraj 2-5. “Albii” au fost condusi pe Bernabeu cu scorul de 2-0, intr-un meci in care Zidane a renuntat la pauza la Thibaut Courtois (probleme medicale) si Nacho (decizie tactica).

Despre autor

Tags: ,

The Real Riley

The Real Riley

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap