Real Madrid – Malaga » conferinta de presa

Conferinta de presa sustinuta de Zinedine Zidane inaintea partidei de campionat cu Malaga:


◻️
Malaga?: “Vine dupa 2 victorii, este o echipa care nu merita sa fie atat de jos in clasament, joaca destul de bine, stim ca va fi un alt joc dificil in care trebuie sa jucam foarte bine.”


◻️
Bale?: “Stim ce ne poate oferi Gareth, este foarte puternic, foarte tehnic, munceste foarte mult si in meciurile pe care le-a jucat pentru Real Madrid a facut-o foarte bine. Este un jucator foarte important pentru noi si el stie asta, eu stiu si toata lumea stie. Nu stiu cand va juca inca, el se simte bine, nu mai prezinta niciun discomfort. Prefer sa il am pe Gareth, cu forta pe care ne-o poate oferi jocului nostru, se concentreaza, este rapid, este foarte bun, ne poate oferi multe lucruri, dar cel mai important este ca el e cu noi, ca se antreneaza, ca va juca pentru ca asa va putea lasa in urma toate momentele negative prin care a trecut. De data asta va dura mai putin pentru a-si recupera forma deoarece accidentarea nu a fost de durata, acum ramane sa isi revina la 100%, deja il vad intr-o forma foarte buna.”


◻️
Ramos?: “Vom vedea maine, Sergio va juca atunci cand este bine, sunt alti jucatori care sunt aici cu noi si asta e bine. Lucrul bun este ca nu imi e frica de nimic, daca Sergio nu joaca, o va face alt jucator si o va face bine.”


◻️
Cartonasul lui Carvajal?: “Ce ma surprinde e toata harababura creata. Dani nu a fortat nici o tragere de timp, a fost o miscare suplimentara, vom vedea ce urmeaza.”


◻️
Defensiva?: “Este bine, sunt incantat ca ma intrebati, pentru ca pana la urma ceea ce incercam sa facem este sa nu luam gol ca in ultimele 3 meciuri. Nu e doar munca celor din aparare, e munca tuturor, e cea mai buna modalitate de a castiga meciuri.”


◻️
Accidentarile?: “Asta e fotbalul. Accidentele fac parte din joc, nu o sa caut scuze. Cele 10 puncte diferenta nu sunt doar din cauza accidentarilor. Eu sunt responsabil si ce avem de facut este sa reducem din diferenta. Vom reusi sa recuperam punctele, sunt convins, toti suntem.”


◻️
Foaia de joc?: “Aproape toti pot fi pe lista.”


◻️
Asensio?: “Marco a suferit o usoara accidentare in aceasta dimineata. Intotdeauna este mai bine sa pierzi 3-4 zile decat sa continui si sa agravezi situatia.” LATER EDIT: 2-3 saptamani out!


◻️
Barcelona-Valencia?: “Vom vedea, una din ele va pierde puncte. Ceea ce ma intereseaza pe mine este sa ne facem noi cele 3 puncte. Jucam maine, ei duminica, intai noi, apoi ei.


◻️
Michel: “Este un antrenor bun, a facut multe lucruri bune, si ca jucator si ca antrenor. Echipa lui joaca destul de bine.”

Despre autor

Tags: , ,

Catalin Stoica

Catalin Stoica

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap