Real Madrid se lupta cu City si United pentru Ryan Sessegnon

Ryan Sessegnon

Real Madrid si Manchester City se afla in cursa deschisa pentru achizitionarea fundasului stanga Ryan Sessegnon de la Fulham. La numai 17 ani, pustiul nascut la Roehampton a declansat un adevarat razboi in jurul sau, nu mai putin de 8 mari forte din Europa urmarindu-i fiecare miscare.

International englez de tineret, Sessegnon a bifat pana la 17 ani,  60 de jocuri pentru Fulham, o cifra impresionanta pentru un fotbalist de varsta sa. Debutul si l-a facut la 16 ani si 81 de zile intr-un meci contra celor de la Leyton Orient in cupa, pentru ca numai cateva zile mai tarziu sa marcheze primul sau gol pentru Fulham, intr-un meci contra lui Cardiff. Ryan Sessegnon a devenit astfel primul fotbalist nascut dupa 2000 care marcheaza la primul sau joc in Anglia.

Man United a fost prima formatie interesata de transferul sau, pentru ca apoi Liverpool si Bayern Munchen sa aiba trimisi la meciurile lui Fulham. Conform englezilor, Real Madrid a deschis aceasta pista de curand, insa Manchester City este marea favorita pentru achizitionarea pustiului minune de la Fulham. In actualul sezon, Ryan Sessegnon a marcat 14 goluri pentru echipa sa, atingand deja borna 20 de goluri marcate pentru Fulham, pana la varsta de 17 ani.

Ryan Sessegnon evolueaza ca fundas stanga sau aripa stanga si este considerat de britanici unul dintre viitorii lideri ai echipei nationale alaturi de Dele Alli si Marcus Rashford.

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap