Real Madrid si-a pastrat prima optiune pentru Lucas Vasquez

Browse By

Real Madrid nu-l pierde din ochi pe Lucas Vasquez, canteranul care a impresionat in acest sezon in tricoul catalanilor de la Espanyol Barcelona. Vasquez a incheiat returul sezonului 2014-2015 cu patru goluri si sapte pase de gol, iar “Los Pericos” au platit suma pe care Real Madrid a cerut-o pentru a-l transfera definitiv.

Cu toate acestea, gruparea blanco si-a pastrat un drept de re-achizitionare a fotbalistului nascut la Curtis. Crescut de Real Madrid din 2007, aripa in varsta de 23 de ani poate fi rascumparat de Real pentru o suma modica, daca antrenorul Rafa Benitez decide in urmatorii doi ani ca este nevoie de serviciile canteranului. Conform presei catalane, fotbalistul este monitorizat de gruparile FC Liverpool si Schalke 04, insa indiferent de ofertele pe care aceste cluburi le-ar face echipei Espanyol Barcelona, Real Madrid pastreaza prima optiune asupra lui Lucas si il poate aduce inapoi pe Santiago Bernabeu daca isi va exercita aceasta optiune in urmatorii doi ani.

 • http://www.realmadrid.com.ro/ Ionut Florin

  Bun.Mie chiar îmi place Vazquez.

 • Dorian Preda

  Nu e de Real Madrid, dar poate fi, cine stie…pe moment, nu e

 • zece

  nu ma pronunt in privinta lui pentru ca nu l-am vazut, dar daca pana la 24 de ani nu are 1 meci la echipa mare nu cred ca e vreun mare jucator.

 • Sorin Barbu

  Urmaresc Espanyol prin simpatie si o spun cu tarie ca Lucas e o rezerva de calitate in actualul lot al nostru. A fost foarte important pt Espanyol in retur, e un jucator de viteza, cu pasa decisiva, tehnic. Daca Benitez are ochi pt el e tare smecher!

 • Viorel

  Se pare ca deja este al nostru. Are tehnica, este destul de interesant jucatorul. Il stiam de la Castilla, la Espanyon nu l-am vazut deloc

Real Madrid Romania