Marco Asensio curtat de echipe din primele cinci campionate ale lumii

La Madrid viitorul pare sa sune tot mai bine. Daca norvegianul Martin Odegaard are sanse sa ramana chiar in lotul echipei mari, in ciuda numeroaselor oferte venite pe adresa clubului Real Madrid pentru un imprumut, marea speranta spaniola, Marco Asensio are toate sansele sa joace din vara pentru un club important din Europa, tot sub forma de imprumut.

Asensio are conform cotidianului MARCA, aproape 20 de oferte sosite pentru el pe adresa clubului blanco. Sunt cluburi importante din Italia, Anglia, Franta si Germania cele care il urmaresc pe tanarul fotbalist format la Mallorca si achizitionat deja de Real Madrid. Considerat un “crack” la categoria sa de varsta, Asensio va evolua pentru Spania sub 19 la Campionatul European din Grecia, apoi va reveni la prima echipa sub comanda lui Rafa Benitez.

Cel putin pana la Audi Cup de la Munchen, starul nationalei sub 19 ani a Spaniei nu va pleca de la Madrid, intrucat noul antrenor vrea sa-l vada pe viu la lucru in cadrul acestui turneu. Dupa Audi Cup, in privinta lui Asensio se va lua o decizie. Sevilla si Villarreal sunt primele echipe din Spania interesate de Marco, in timp ce West Ham si Aston Villa il urmaresc indeaproape. De asemenea, Bayer Leverkusen si Girondins Bordeaux l-ar dori pe Asensio sub forma de imprumut, insa Real Madrid isi doreste sa-l trimita pe Asensio la un club care-i poate asigura un anumit numar de meciuri. In schimb, daca Asensio il va convinge pe Benitez, decarul Spaniei sub 19, poate ramane chiar si in lotul echipei mari.

Despre autor

Tags: ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap