Real Madrid va disputa in august un amical in Norvegia

Real Madrid va disputa un amical pe 9 august in Norvegia de la ora 16:00 ora Romaniei, anunta site-ul oficial al gruparii blanco. Va fi practic ultimul meci amical al echipei pregatite de Rafa Benitez inainte de startul noului sezon din La Liga.

Partida se va disputa contra norvegienilor de la Valerenga, la patru zile dupa Audi Cup, unde Real Madrid va evolua impotriva lui Tottenham, Bayern si AC Milan. Real nu a mai jucat in Norvegia din 2005, insa prezenta lui Martin Odegaard in lotul gruparii blanco atrage foarte mult in aceasta tara. 2 milioane de norvegieni au asistat in fata televizoarelor la debutul pustiului minune in tricoul Castillei, iar interesul pentru aceasta partida amicala programata la Oslo se anunta la fel de mare.

Campioana a Norvegiei pentru ultima data in 2005, Valerenga joaca pe Ullevaal Stadion, cel mai mare si mai cochet stadion din Oslo, acolo unde isi disputa si echipa reprezentativa a Norvegiei partidele de pe teren propriu. Partida va fi sponsorizata din cate se pare de fostul presedinte al clubului norvegian, filantropul John Fredriksen, un norvegian cu o avere de peste 10 miliarde de euro. In Norvegia se vorbeste ca Real Madrid va incasa pentru acest meci 2 milioane de euro, adica salariul pe doi ani al tanarului fotbalist nascut la Drammen, in estul tarii.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap