Realul o ataca pe Schalke cu Jese si Morata

Jese Rodriguez, noua perla de pe Santiago Bernabeu
Jese Rodriguez, noua perla de pe Santiago Bernabeu
Jese Rodriguez, noua perla de pe Santiago Bernabeu

Karim Benzema nu va juca in partida de maine contra germanilor de la Schalke 04. Partida retur din cadrul optimilor de finala ale Uefa Champions League, nu mai are practic nicio miza pentru madrileni, care si-au usurat misiunea returului dupa un incredibil 6-1 in meciul tur din Germania.

Ancelotti il va odihni de asemenea pe Gareth Bale in perspectiva duelului de la finalul saptamanii viitoare cu FC Barcelona. In acest context, Jese Rodriguez si Alvaro Morata vor evolua din primul minut al jocului cu Schalke in timp ce Isco Alarcon va bifa al doilea meci consecutiv ca titular, dupa ce a evoluat si sambata pe La Rosaleda cu Malaga. Ancelotti incearca sa-l redefineasca pe “noul Seedorf” si ii va acorda incredere lui Isco in partida retur contra germanilor, el urmand a juca in spatele lui Morata.

Titular in mod cert va fi si Cristiano Ronaldo, “Balonul de Aur” anuntandu-si deja antrenorul ca nu vrea sa se odihneasca in vederea meciului cu Barcelona. Intre buturi va reveni Iker Casillas, titularul partidelor de Uefa Champions League pentru Real Madrid.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap