Sami Khedira: “Am Real Madrid in inima mea. Nu se pune problema sa plec in iarna”

Interantionalul german, Sami Khedira, a marturisit intr-o declaratie acordata cotidianului Kicker ca nu va parasi campioana Europei in aceasta iarna.

Mai mult, germanul a confirmat informatiile oferite in luna august de site-ul Realmadrid.com.ro conforma carora, Real Madrid ii pregateste o ultima oferta pentru prelungirea contractului sau scadent in vara anului viitor: “In acest moment, nu vad niciun motiv pentru a parasi Real Madrid in iarna. Real Madrid este un destin incredibil pentru orice fotbalist si port acest club in inima mea. Nu am niciun motiv sa affirm ca vreau sau trebuie sa plec de la Real. Agentul meu discuta deja cu oficialii clubului despre posibilitatea ca eu sa-mi prelungesc acordul cu Real Madrid” a anuntat Sami Khedira in cotidianul amintit.

Khedira afirma totodata ca nu se afla inca la parameterii fizici asteptati si ca spera sa-si recastige locul de titular la Real Madrid: “Cand voi fi la 100% din potential, voi fi un candidat pentru primul unsprezece al echipei. Saptamana trecuta am avut ceva dureri la muschi, nimic grav, dar nu am vrut sa risc nimic. Din aceasta cauza nu am fost in lot” a precizat internationalul german, campion mondial in Brazilia 2014 cu nationala tarii sale.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap