Sergio Ramos, un nou atac la Cristiano: “Sunt anumiti jucatori cu marketing mai bun…dar premiul lui Modric e meritat!”

Sergio nu tace. Cand e vorba de o disputa verbala de la distanta, capitanul Madridului iubeste discursul public. Si a demonstrat-o in dese randuri, fie ca a fost vorba de Mourinho, Benitez, Pique sau alte personaje.

Mai nou, Sergio pare sa aiba o problema cu Ronaldo. Cristiano Ronaldo. Fostul sau coechipier.

La cateva ore dupa ce Modric a recunoscut ca Ronaldo i-a trimis un mesaj de felicitare pentru premiul castigat la gala UEFA, capitanul Madridului a reactionat cand a fost intrebat de acelasi premiu. Si a dus discutia inspre balonul de aur.

A fost un mesaj clar directionat spre Cristiano Ronaldo, fostul sau coechipier.

“Dincolo de faptul ca imi este un bun prieten, sunt putini jucatori de care sunt atat de mandru ca imi este coechipier. Ma bucur pentru premiile sale, ca si cum le-as primi eu” si-a inceput Sergio discursul. Un discurs pe care nu l-a avut niciodata cand a fost vorba de Cristiano Ronaldo si premiile sale. Dar nu s-a oprit aici.

“Foarte probabil, sunt alti jucatori care au un marketing mai bun care pot castiga astfel de premii. Dar Modric il merita” a explicat Ramos.

Apoi s-a “abtinut” sa-i raspunda lui Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano, care declarase ca premiul castigat de Modric este nedrept: “Nu am ce sa-i raspund lui Mendes, fiecare are parerea lui. In opinia mea premiul castigat de Luka Modric este super meritat!” a declarat Ramos dupa ce Spania a invins Anglia cu 2-1 pe Wembley.

Declaratii directe care confirma ca intre Cristiano Ronaldo si Sergio Ramos relatiile nu erau tocmai bune. Pentru ca Sergio de regula nu ramane dator. Am mai vazut filmul acesta in cazurile Mourinho si Benitez, cazuri in care Sergio a avut mereu ceva de comentat, chiar si dupa plecarea celor doi antrenori.

Poate ca multa lume l-a blamat pe Cristiano Ronaldo cel care a ales sa plece. Dar poate ca pe parcurs se vor afla multe astfel de detalii. Cert e ca, indiferent cum te numesti, la Real Madrid nu poti sa convietuiesti in acelasi vestiar cu Sergio Ramos daca nu esti intr-o relatie buna cu el.

Despre autor

Tags: , , ,

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap