Sezon aproape incheiat pentru Alvaro Arbeloa

Alvaro Arbeloa, fundasul dreapta al lui Real Madrid
Alvaro Arbeloa, fundasul dreapta al lui Real Madrid
Alvaro Arbeloa, fundasul dreapta al lui Real Madrid

Alvaro Arbeloa, unul dintre jucatorii utilizati constant in acest sezon de Carlo Ancelotti, ar putea rata finalul de sezon din Spania dar si Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Conform “La Sexta”, salamantinul sufera de o accidentare mai grava decat s-a crezut initial si are sanse foarte mari sa rateze turneul final din America de Sud.

In cursul zilei de sambata, Real Madrid, a emis un comunicat de presa in care a anuntat ca fundasul lateral dreapta sufera de “o smulgere a polului inferior a rotulei drepte si va rata cel mai probabil meciul cu Schalke din Liga Campionilor dar si partidele de campionat cu Malaga, Barcelona, Sevilla si Rayo Vallecano”. Desi conform primelor informatii Arbeloa ar fi urmat sa revina la antrenamentele madrilenilor undeva intre 1 si 5 aprilie, diagnosticul initial al medicilor de la Sanitas la Moraleja a fost infirmat de primele investigatii efectuate astazi la piciorul drept al fotbalistului crescut de Real Madrid.

Pe langa mesajele de sustinere primte din partea fanilor blanco si a colegilor sai, Arbeloa a avut astazi surpriza sa primeasca mesaje de incurajare din partea a trei fosti coechipieri, prin intermediul site-urilor de socializare. Pe rand, Jose Maria Guti, Emmanuel Adebayor si Michael Essien i-au transmis “spartanului” suportul lor moral.

Despre autor

Tags:

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap