Situatia accidentarilor inainte de Supercupa Europei si echipa probabila

Real Madrid are probleme serioase inainte de Supercupa Europei programata marti la Trondheim in Norvegia. Daca portarul Keylor Navas si portughezii Fabio Coentrao, Pepe si Cristiano Ronaldo sunt indisponibili in mod sigur, pentru ceilalti jucatori cu probleme medicale, sansele recuperarii se prezinta in felul urmator.

Toni Kroos s-a antrenat ieri abia pentru a doua oara de la revenirea la Real Madrid dupa vacanta asigurata de prezenta la turneul final. Germanul are sanse mici sa fie recuperat la parametri fizici normali pentru Supercupa Europei.

Gareth Bale s-a pregatit si el pentru a doua oara alaturi de echipa si a impresionat conform presei spaniole. Preparatorul fizic, Antonio Pintus a ramas placut surprins de forma fizica buna a starului galez, care si-a anuntat intentia de a juca titular contra Sevillei. Sansele ca acesta sa fie titularizat insa marti sunt foarte mici, Zidane fiind constient de faptul ca o prezenta pe teren a lui Bale in conditiile in care fotbalistul nu a lucrat la intensitate maxima ii poate atrage o accidentare severa.

Karim Benzema s-a antrenat ieri alaturi de echipa pentru a doua oara consecutiv si are sanse sa fie recuperat pentru jocul impotriva Sevillei. Francezul a depasit ieri ultimele teste fizice impuse de Antonio Pintus insa si pentru el situatia este complicata. La fel ca si Gareth Bale, francezul nu s-a antrenat in ritmul echipei, ceea ce i-ar putea atrage consecinte si mai grave daca va juca titular intr-un meci de un asemenea angajament. Dupa ce a acuzat dureri puternice la spate la inceputul perioadei de pregatire din Statele Unite, Benzema a fost menajat si a intrat intr-un program de recuperare separata pana acum doua zile. Tinand cont ca el, spre deosebire de Bale si Kroos, s-a mai antrenat alaturi de echipa la inceputul perioadei de pregatire, daca maine va primi avizul medicului ar putea fi titularizat de Zidane, desi sansele sunt in continuare putine.

In acest context, pentru Supercupa Europei de la Trondheim Real Madrid nu va putea conta pe Keylor Navas (si el accidentat si aflat in recuperare), Pepe, Fabio Coentrao, Cristiano Ronaldo, Toni Kroos si Gareth Bale in timp ce Karim Benzema asteapta verdictul medicului in ziua partidei, dar pastreaza sanse rezervate la titularizare. Echipa pe care Zinedine Zidane ar putea sa o alinieze marti ar putea fi conform COPE: Kiko Casilla – Dani Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Casemiro, Modric, Isco – James Rodriguez, Alvaro Morata, Lucas Vazquez.

Despre autor

Tags: , , ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap