Steven Gerrard: “Suarez nu este la nivelul lui Cristiano. Ronaldo ramane cel mai bun din lume!”

Vestile in ceea ce-l priveste pe Cristiano Ronaldo par bune. Super starul portughez isi continua recuperarea in vederea finalei Ligii Campionilor de la Lisabona si are sanse bune sa fie apt la ora jocului cu Atletico Madrid.

Dincolo de aceste vesti bune, Cristiano Ronaldo primeste laude din toate partile pentru sezonul foarte bun pe care l-a reusit in acest an. Capitanul legendar al celor de la Liverpool, Steven Gerrard a vorbit pentru Daily Mail despre comparatia dintre Cristiano Ronaldo si coechipierul sau de la Liverpool, Luis Suarez: “Luis este in acest moment un jucator de cel mai inalt nivel. Este probabil al doilea fotbalist din lume dupa Cristiano Ronaldo, dar are nevoie de continuitate. El trebuie sa continuie sa joace asa cum a facut-o in acest sezon si sa marcheze cu aceeasi regularitate pentru a se ridica la nivelul lui Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi” a declarat capitanul cormoranilor.

Pe de alta parte, secundul lui Carlo Ancelotti, Zinedine Zidane, fostul mare fotbalist blanco, a avut si el doar cuvinte de lauda la adresa lui Cristiano: “Cristiano Ronaldo are un talent extraordinar. Il vad muncind in fiecare zi si cred ca este pur si simplu un geniu. Nu vad niciun motiv pentru ca el sa nu-si pastreze acest nivel extraordinar pe care l-a atins la Real Madrid si la viitorul Campionat Mondial. Nivelul atins este drept, e unul realmente impresionant. Este cel mai bun din lume si am toate motivele sa cred ca va da totul in orice moment pe teren” a explicat Zizou pentru celebrul The Times. “Este adevarat ca Portugalia are o grupa grea la Cupa Mondiala dar cand il ai pe Ronaldo in echipa cred ca totul este mult mai usor” a continuat legenda blanco.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap