Totul despre noul Estadio Santiago Bernabeu. VIDEO Proiect unic si venituri de peste 25 de milioane de euro pe an

Proiectul noului stadion pornește din inițiativa președintelui Florentino Perez. Va fi un proiect unic, pentru care Real Madrid a contractat deja un credit bancar important. Se estimează că veniturile anuale vor depăși 25 de milioane de euro, doar din publicitate. Muzeul virtual al noului stadion va aduce încasări de 15 milioane pe an. Totul despre noul stadion Estadio Santiago Bernabeu, mai jos.

Date importante despre noul Estadio Santiago Bernabeu

  • – Aprilie 2019. Florentino Perez și primarul Manuela Carmena anunță noul proiect al stadionului Santiago Bernabeu
  • – Finalul lunii mai 2019. Încep lucrările pentru demolarea coltului comercial dinspre strada Padre Damian vis-a-vis de Concha Espina precum si daramarea turnurilor Castellana
  • – total valoare modernizare Bernabeu 575-600 de milioane de euro
  • – Credit la banca Santander cu o rată anuală de 29.5 milioane de euro
  • – 125 de milioane de euro vor fi folosite doar pentru imbunatatirea instalatiilor din interiorul stadionului
  • – Stadionul conform noului proiect creste de la 45 de metri la 57 de metri inaltime
  • – Se estimează ca veniturile anuale din Turul Bernabeului vor depasi 25 de milioane de euro. Stadionul va sari de pragul de 1.8 milioane de vizite anual cate aduna in prezent, pana la 2.6-3 milioane de vizite
  • – Muzeul virtual si interactiv va fi un proiect unic si va aduce incasari de 15 milioane de euro pe an

Noul proiect al stadionului este marea ambiție a președintelui Florentino Perez. Omul care a urmat mereu pașii legendarului președinte Santiago Bernabeu, omul-istorie al Realului, și-a insușit și ideea că moștenirea pe care trebuie să o lase în urmă, trebuie să dăinuiască peste generații.

Este exact ceea ce a făcut marele Santiago Bernabeu când a construit un stadion propriu al clubului, fără să aibă posibilitățile financiare de astăzi.

Conform președintelui Florentino Perez, noul Estadio ”Santiago Bernabeu” va avea un acoperiş retractabil care se va închide sau se va deschide în doar 12 minute. FCC este compania aleasă pentru modernizarea Bernabeului, una dintre cele mai importante din lume. Acestia speră să profite de suspendarea meciurilor din La Liga şi astfel să poată termina modernizarea mult mai repede decât era programată iniţial.

Lucrările au început în vara anului trecut. Atunci, ”Santiago Bernabeu” va fi cel mai luxos stadion din lume. Arena a fost inaugurată prima dată în 1947 şi va avea în continuare aceeaşi capacitate, de 81.000 de locuri. Oficialii nu au vrut să dărâme stadionul, pentru a-l moderniza, ci au preferat să efectueze toate modificările pe actuala arenă.

Florentino Perez a solicitat un credit bancar în valoare de 575 de milioane de euro, pentru a acoperi toate costurile. Rata anuala pe care va trebui sa o plateasca Real Madrid va fi de 29,5 milioane de euro anual. Pe lângă acoperişul retractabil, noua arenă va avea şi o tabelă de ultimă generaţie, care va ocupa întregul diametru al terenului si va oferi imagini in timp real, chiar si la 360 de grade.

Despre autor

Tags:

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap