Ultras Sur implicata intr-un nou eveniment reprobabil la Malaga

Ultrasur (2)

Grupurile radicale de fani Real Madrid si Malaga au oferit in acest weekend un “spectacol” dizgratios. Daca va intrebati de ce UltraS Sur nu mai e acceptata pe Santiago Bernabeu, ei bine si acesta este unul dintre motive. Din pacate, nu e singurul!

In timp ce noua factiune de suporteri, Grada Fans RMCF isi vede linistita de treaba si canta non stop pentru echipa favorita, cei de la UltraS Sur, fosta factiune de pe Bernabeu, interzisa de actuala conducere, isi da din nou in petec.

La 0-3 contra lui Juventus Torino, in minutul 90, fanii din spatele portii lui Navas cantau. Si isi sustineau favoritii. E modul lor de a intelege ca trebuie sa-si sustina neconditionat echipa. Ceea ce nu se intampla decat foarte rar pe vremea cand acea peluza era ocupata de agresivul grup de ultrasi, UltraS Sur.

In weekend, la Malaga, factiunea interzisa pe stadioanele din Spania si implicit pe Bernabeu a pus-o de-un “draka” cu ultrasii localnicilor. “Draka” vine din limba rusa si este o notiune inventata de ultrasii din aceasta tara, care decid sa se lupte fara arme si fara reguli, intr-un numar exact de persoane, in afara orasului. Pentru ce? Stiu doar ei.

Ultrasur (2)

Cu cateva ore inainte de Malaga-Real Madrid, gruparile ultras “La Costa Nostra” si “UltraS Sur” si-au ales 10 oameni pentru un combat 10 vs 10 in afara orasului. “Batalia” a fost castigata de cei de la UltraS Sur. Ce au castigat? Probabil un gram in plus la greutatea reputatiei de ultrasi. La ce le foloseste? La nimic, pentru ca interdicita de a calca pe stadioanele din Spania ramane valabila, iar legatura cu fotbalul si Real Madrid NU EXISTA.

Despre autor

Tags: , ,

The Real Riley

The Real Riley

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap