Vecchi: “Diego Lopez este unul dintre cei mai buni portari pe care i-am antrenat in cariera mea”

Browse By

Antrenorul cu portarii de la Real Madrid l-a laudat pe Diego Lopez in presa italiana si a felicitat AC Milan pentru alegerea facuta. Intr-o declaratie facuta pentru La Gazzetta dello Sport, Villiam Vecchi il considera pe Diego Lopez unul dintre cei mai valorosi portari cu care a lucrat in cariera sa: “Diego este un portar care stie sa faca totul. Din punct de vedere tehnic este un portar complet. Psihologic, m-a surprins. In acest an atat de dificil si de incarcat a demonstrat ca stie sa gestioneze presiunea intr-un mod exceptional. Este un om extraordinar cu un mare defect: nu suporta sa incaseze goluri. Se enerveaza foarte rau, chiar si la antrenamente, cand incaseaza un gol” a spus Vecchi.

Villiam Vechi (66 de ani) este un vechi colaborator al lui Carlo Ancelotti si fost antrenor al unor mari goalkeeperi din lume precum Petr Cech sau Gianluigi Buffon. Considerat cel mai bun antrenor de portari din fotbalul mondial, veteranul Vecchi spune ca Lopez este portarul cu cele mai bune reflexe la inaltimea pe care o are: “Loveste mingea cu ambele picioare, iese perfect pe centrari si e foarte implicat in meci. Este unul dintre cei mai buni portari pe care am avut ocazia sa-i antrenez in cariera mea. Principala calitate? Reflexele. La 1,96 este foarte rapid in reflexe si miscari” a incheiat Vecchi.

 • Ghassan

  Cei mai fraieri suntem! Curva aia ramane si cel mai modest si cel care simte cel mai bine ce inseamna Real Madrid din echipa trebuie sa plece pentru ca presa sa fie multumita si ca regele sa fie linistit.Sper ca nu o sa-l intereseze pe Carlo ce zic altii si sa-i dea sanse lui Keylor daca el demostreaza ca e cel mai bun ! Enhorabuena Diego! Sabemos que tu es el mejor !

  • zece

   Curva ?

   • El Sie7e (Marius Odagiu)

    sa nu ne mai ascundem totusi…

   • Ghassan

    cea mai mare curva!

 • Torpyla

  eu unul sunt foarte fericit pentru faptul ca diego a avut sansa sa se afirme la clubul pe care il iubeste.
  ma doare insa,sa stiu ca acest club l-a dat afara pe usa din dos.

  e un portar foarte sub apreciat,un portar fara o presa buna in spate..insa,un portar cu reale calitati.

  cel mai mult ma durea cand vedeam toti pokemonii care il doreau inapoi pe iker dupa ce diego lua un gol…oricine greseste…numai cine nu munceste nu greseste..
  imi amintesc golul luat cu at.madrid,de la 30 de metrii.
  cand da c.ronaldo sau g.bale un astfel de gol..e fabulos sutul..cand diego a primit golul ala..a fost greseala de portar..not quite fair..isn’t it?!

  mult succes mai departe,si ma bucur sa vad ca este apreciat de oameni de valoare..oameni care nu trebuie sa aibe o influenta importanta..insa,au o prestanta ce impune respect.

 • motanu

  un portar complet.
  joc de picioare bun .
  iesiri corecte pe centrari .
  reflexe excelente.
  nu a avut in viata o presa decenta buna.
  asta unul din gesturile urate pe care clubul drag mie il face vizavi de jucatori…
  de care eu personal nu sunt mandru .

Real Madrid Romania