Transformarea lui Gareth Bale

Gareth Bale a impresionat la reunirea din aceasta vara a madrilenilor. Fotbalistul blanco arata o pofta de joc incredibila, iar fizic pare in sfarsit sa corespunda cerintelor fanilor. Jucatorul galez a fost cel mai bun fotbalist al lui Carlo Ancelotti din cantonamentul din Statele Unite si asteapta acum partida din orasul sau natal, acolo unde Real Madrid incearca sa puna mana pe primul trofeu al sezonului: Supercupa Europei.

Galezul a produs insa o impresie puternica si datorita corpului sau, mult schimbat dupa mutarea din Anglia in Spania. Bale pare un pachet de muschi acum spre deosebire de perioada Spurs, iar fostul antrenor al Realului, galezul John Toshack explica: “Gareth munceste foarte mult. Transformarea e absolut normala. Cand a semnat cu Real Madrid am avut o discutie cu el undeva prin noiembrie. Imi spunea ca e cazul sa traga de doua poate chiar de trei ori mai mult de el, pentru ca nivelul este altul, iar concurenta acerba”. Iar Gareth s-a pus pe treaba. Jurnalistul John Richardson de la Sunday Express marturiseste: “Obsesia lui Bale pentru sala de forta a inceput prin apropierea de Cristiano Ronaldo. Galezul petrece zilnic timp suplimentar in sala de forta pentru a creste masa musculara cu care a venit din Anglia”. Acelasi Richardson, un jurnalist apropiat de Tottenham, marturisea in ianuarie 2014: “Gareth Bale a adunat deja 22 de antrenamente suplimentare de la sosirea la Real Madrid. Acest baiat vrea sa-si dea organismul peste cap?”

Gareth-Bale-001

Dar Bale nu si-a dat organismul peste cap. Ci a incercat sa-si ajunga coechipierii din urma, dupa ce ratase pregatirea de vara. Medicul Realului, Carlos Diez a ramas si el surprins de apetitul lui Bale din aceasta vara: “E unul dintre fotbalistii care traiesc pentru fotbal. Gareth are un corp puternic, cresterea sa este absolut normala dupa un an de zile, ba chiar as zice ca in acest moment este putin in urma din pricina perioadei lungi de inactivitate fizica, inactivitate provenita de le problemele cauzate de hernie. El a avut momente la inceputul anului cand nu se putea misca din pricina herniei. A suferit destule contracturi musculare paravertebrale in anumite zone unde se localizeaza afectiunea,iar durerea a radiazt in principal pe traiectul nervului fiind isotita de parestezii locale. Acum totul decurge inspre normal” considera Seful Clinicii Sanitas la Moraleja.

John Toshack, fostul selectioner al Tarii Galilor si fost tehnician pe Bernabeu: “Este foarte ambitios. Nu-i place sa i se spuna ca nu se poate. Pentru Bale, orice este posibil. Cred ca apropierea de Cristiano Ronaldo ii face bine, dar indraznesc sa spun ca si portughezului ii face bine.” Acelasi Toschack il vede pe Bale mult mai responsabil in finala de marti seara: “Tara Galilor tine cu Real Madrid pentru Bale, nu pentru mine. Iar pentru Gareth este o responsabilitate imensa. Cred ca meciul de marti, va fi meciul sau” incheie Toshack.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap