Vezi ce international german ar putea ajunge la Real Madrid

Se zvoneste de la o vreme incoace ca Real Madrid cauta sa transfere in mod exceptional doar fotbalisti tineri, sau foarte tineri. Ultimele exemple sunt chiar noile achizitii, Vinicius Jr, Jesus Vallejo si Theo Hernandez, iar interesul pentru Mbappe Lotin (18 ani) sau Gianluigi Donnarumma (18 ani) nu mai este o surpriza pentru nimeni.

Conform unor surse importante din apropierea echipei, Real Madrid se gandeste si la achizitionarea unui alt fotbalist foarte tanar, care poate evolua in mai multe pozitii la mijlocul terenului si care ar putea ajunge gratis pe Santiago Bernabeu.

Intre fotbalist si clubul sau pe de o parte si Real Madrid pe de alta parte nu au existat pana acum discutii oficiale, dar in birourile de pe Bernabeu, intr-un colt al camerei impresionante pe unde trec membrii Consiliului de Administratie este o hartie pe care Zinedine Zidane a trecut un nume in plus.

Leon Goretzka este un international german nascut in 1995 care joaca la Schalke 04, in prima liga Germana. Talent incontestabil, deja 9 selectii in nationala Germaniei, peste 60 de prezente la celelalte loturi nationale si unul dintre cei mai promitatori jucatori din fotbalul german. Gortezka a venit la Schalke pe vremea cand avea 18 ani, iar gruparea la care a evoluat si Raul a platit nu mai putin de 4 milioane de euro celor de la Bochum.

Dupa ce a rezistat tentatiei de a-l vinde la Bayern, Schalke l-ar putea pierde gratis pe Goretzka, al carui contract expira in iunie anul viitor. Exista o propunere pe masa cu salariu de 3 milioane de euro din partea germanilor, dar se prea poate ca Leon sa mai astepte. Nu este exclus ca Real Madrid sa-i bata la usa…

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap