Vicente del Bosque: “Benitez este o solutie excelenta pentru Real Madrid!”

Browse By

Fostul mare jucator si antrenor de la Real Madrid, Vicente del Bosque, actualul selectioner al Spaniei a vorbit despre posibila venire a lui Rafa Benitez pe banca tehnica a gruparii de pe Santiago Bernabeu. Omul care a castigat 5 titluri de campion al Spaniei ca jucator, alte doua ca antrenor si 2 Ligi ale Campionilor cu Real Madrid a fost transant: “Benitez este o solutie excelenta pentru Real Madrid. Este un antrenor pregatit si va face din Real Madrid o echipa mai buna. Isi doreste de multi ani sa preia acest rol, iar eu personal consider ca numirea sa pe banca tehnica a Madridului este o solutie excelenta” a anuntat Del Bosque. Actualul selectioner al Spaniei a colaborat cu Rafa Benitez in 1994, cand Benitez a fost secundul lui Del Bosque la prima echipa a Realului. Pana in 1994, Benitez antrenase vreme de doi ani la echipa secunda a clubului cu care a avut rezultate deosebite, iar Don Vicente l-a remarcat si l-a cooptat in stafful sau.

Pg-62s-benitez3

Si fostul mare portar al madrilenilor, Paco Buyo are incredere in posibilul viitor antrenor al echipei blanco: “Este un antrenor cu rezultate, un om care vine din club. Unora o sa le placa de el, alora mai putin, dar astfel de detalii nu conteaza. Are personalitate, se va adapta foarte usor, isi doreste sa castige orice meci si cred ca isi va impune stilul la Madrid. Pentru mine este o solutie foarte buna” a marturisit Buyo.

 • psycho

  fiind fosti colegi este de inteles mesajul.personal il vad un antrenor mai experimentat/capabil decat italianul si o alegere mai buna decat acelasi presonaj. cel mai important este ca stie cu ce se mananca acest club .chiar daca parerile sunt impartite pe aici omul merita un dram de incredere acordata avand in vedere ce calamitati de antrenori au trecut prin vestiarul nostru.

  • Negru

   Cica calamitati, au fost de-a dreptu mari personalitati 🙂

 • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

  Fernando Morientes podría ser el segundo de Rafa Benítez en el Real Madrid Vía Diario AS http://futbol.as.com/m/futbol/2015/05/29/primera/1432913986_828330.html

  Morientes secund! Codrenescule, cum dracu le afli inaintea astora frate? :)))) Marele AS :)))

  • psycho

   hiero ce calitate a avut anul asta?

   • http://realmadrid.com.ro/ Angelito

    Secund eu asa stiu

    • psycho

     curios,nu a lasat de inteles asta.

  • psycho

   vom avea un contingent blanco la conducere.vedem ce o sa iasa..

  • Negru

   Iti spun eu, are pile multe-n sertar!!!

  • http://www.realmadrid.com.ro/ Ionut Florin

   Atât! :X

 • psycho

  .. un mesaj pentru carlo.vizionare placuta la cele doua finale si operatie usoara.

 • Numarul 1 in Materie de Orice
Real Madrid Romania