VIDEO: 45.000 de fani au venit pe Santiago Bernabeu sa-l vada pe James Rodriguez

“Bienvenido a tu casa, James!” a fost mesajul presedintelui Florentino Perez intre uralele fanilor prezenti pe Santiago Bernabeu. Dupa prezentarea oficiala in Palco del Estadio Santiago Bernabeu, noua achizitie a clubului blanco, James Rodriguez a coborat la vestiare pentru a imbraca pentru prima data tricoul viselor sale. A iesit pe gazon dupa 20 de minute si a fost ovationat la scena deschisa de cei 45.000 de spectatori, dintre care mai bine de 10.000 au fost columbieni. “De astazi inainte, James este Columbia” spunea Fernando Carillo ambasadorul columbian la Madrid.

Iar James, pare intr-adevar asimilat intru totul de poporul sau. Bernabeul a rasunat pentru prima data “Jameeees, Jameees” astazi 22 iulie. La numai 18 zile de la infrangerea Columbiei la Cupa Mondiala in fata Braziliei, columbienii si-au insotit idolul in drumul sau spre echipa viselor sale. Real Madrid si James Rodriguez reprezinta una dintre partile cele mai frumoase ale fotbalului. “Iubesc acest club de la varsta de 11 ani, acum ca am venit aici, vrea sa castig trofee si sa raman pentru totdeauna” a marturisit emotionat noul decar de pe Bernabeu la conferinta de presa.

Flashuri, scandari, urale si un mesaj doua mesaje emotionante in tribune: “Bienvenido a tu sueno, James” si “Columbia es blanca”. Si este, pentru ca de azi inainte, Real Madrid a castigat 47 de milioane de fani in plus. Toti columbienii sunt alaturi de “Dumnezeul lor”, asa cum ii spunea pustiul care l-a intampinat duminica pe aeroportul din Madrid pe James. Noul numar 10 de pe Bernabeu a declansat in numai cateva minute o adevarata nebunie pe Bernabeu, asa cum nu s-a mai vazut de la prezentarea lui Cristiano Ronaldo. Fanii au spart barajul fortelor de ordine pentru a-si imbratisa idolul si desi bruscati imediat de stewarzi, interventia lui James Rodriguez le-a asigurat intoarcerea linistita in tribune. Nu a plecat de pe stadion inainte de a saruta de doua ori emblema clubului blanco. Emblema la care a sperat si pentru care va da totul de-acum incolo. Mai jos, RealMadrid.com.ro va prezinta intreaga prezentare a noului star de pe Santiago Bernabeu: BIENVENIDO A TU CASA, JAMES!!!

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap