VIDEO | Lider la 17 ani » Rodrygo Goes, noua achizitie a Realului, cucereste Brazilia

Rodrygo Goes

Presa din Brazilia e la picioarele lui Rodrygo Goes, pustiul de 17 ani pe care Real Madrid l-a cumparat deja de la Santos.

In ultima etapa de campionat, tanarul fotbalist a ridicat tribunele in picioare cu evolutia sa si a reusit o pasa de gol decisiva pentru Gabriel. O parte din fazele prin care s-a remarcat, le gasesti mai jos.

“Lider la 17 ani” scriu cei de la GlobeoSporte care noteaza evolutia lui Rodrygo drept una “entuziasmanta”. “A carat echipa dupa el intr-un moment in care Santos nu avea capacitate de constructie. Calitatea sa a facut diferenta la golul lui GabiGol” continua aceeasi publicatie.

18 meciuri a jucat in acest sezon Rodrygo pentru Santos, marcand de 6 ori si pasand decisiv in alte 3 randuri. Titular in echipa lui Santos, Rodrygo a fost laudat si de jurnalistul brazilian Matheus Duarte: “Madridul isi freaca mainile. Daca Rodrygo o tine in acelasi ritm va fi viitorul lider al echipei nationale. Florentino Perez are toate motivele din lume sa fie satisfacut. Vinicius si Rodrygo sunt viitorul Selecao. Si viitorul arata tare bine!” a explicat cunoscutul jurnalist braziliana.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap