Zinedine Zidane: “Vad echipa foarte concentrata, foarte decisa!”

Zinedine Zidane a sustinut astazi conferinta de presa premergatoare meciului cu Deportivo la Coruna. Iata ce a declarat noul antrenor blanco:

“Vad echipa foarte concentrata, foarte decisa, toti vor sa faca lucrurile sa mearga. Antrenamentele au decurs bine, am vazut si simtit intensitate. Astept sa inceapa meciul cat mai repede, pentru mine, dar in primul rand pentru baieti”

“Nu voi spune cine va juca maine, dar pot sa-ti spun ca in atac vom incepe in formula obisnuita. Restul o sa vezi maine!”

“James si Isco sunt doi jucatori foarte buni, au nevoie de atentie, de caldura si incredere, la fel ca toti ceilalti. Voi discuta cu ei, dar o sa fiu sincer: pentru mine importanti sunt toti baietii. Suntem 25 si nu putem juca toti, iar din experienta mea ca jucator pot spune ca grupul este cel care castiga trofee nu unsprezecele”

“Deportivo este o echipa buna, evoleaza bine in deplasare, vine sa faca un meci mare pe Bernabeu asa cum a reusit si la Barcelona. Sunt buni pe contraatac, au jucatori care pot face diferenta.”

“Nu vreau sa plece nimeni in aceasta iarna si nici nu imi doresc sa vina nimeni. Am un grup numeros si valoros, sunt onorat ca pot lucra alaturi de ei”

“Cum ma voi apara? E simplu, nu te poti apara corect daca unul, doi sau trei jucatori nu se apara. La mine toti trebuie sa stie sa se apere, la fel cum toti trebuie sa stie sa atace atunci cand avem mingea. Cea mai buna metoda prin care Real Madrid se poate apara este sa aiba mingea”

“Cristiano este mai mult decat netransferabil, este sufletul acestei echipe!”

“Am vazut ca s-a vorbit mult despre suporteri in ultima saptamana. Este important ca ei sa vina la meci si sa umple stadionul, dar si mai important este sa sustina echipa. Ajutorul lor este determinant! eu vreau sa le oferim bucurii, vreau sa le oferim satisfactii, de fiecare data cand jucam acasa. Vreau ca fanii sa se bucure de fotbal, sa se bucure de jucatori, sa se bucure de Real Madrid”

“Makelele? Makelele nu mai joaca de multi ani, dar am jucatori care pot juca la fel ca el. Echilibrul nu il aduce un singur mijlocas defensiv, echilibrul il aduc toti, eu cel putin asta imi doresc de la baieti”

“Cristiano va juca in banda, Cristiano va juca unde e nevoie. Voi vorbi foarte putin despre el, pentru ca nu are nevoie de prezentari. Pentru Cristiano vorbesc numerele si cariera sa. Cel mai important este ca este fericit”

“Cristiano este mai mult decat netransferabil. Cristiano este sufletul acestei echipe, nici nu se pune problema ca el sa plece”

“Acum sunt principalul responsabil de ceea ce se intampla. Cand eram secund aici, Carlo avea increderea jucatorilor, el era numarul 1. Dupa antrenamente ramaneam cu unii dintre ei pentru a efectua exercitii individuale. M-am simtit foarte bine alaturi de acest grup, m-am simtit excelent alaturi de baieti. Acum Zidane e numarul 1!”

“Mereu se pot imbunatati lucrurile, pentru mine, un jucator de 20 de ani, la fel ca si unul de 34 de ani isi poate imbunatati anumite aspecte de joc. Jucatorii mei trebuie sa devina mai buni in fiecare zi. Si din fericire au un potential imens”

“Luni ma pregateam de meciul Castillei din Segunda B, azi sunt la un alt nivel. Totul a decurs repede, totul este incredibil. Dar sunt pregatit si vreau sa castigam sambata”

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap