BILD: Kroos si-a dat acordul pentru a juca la Real Madrid

Pe 15 martie 2014, Realmadrid.com.ro va anunta ca mijlocasul german, Toni Kroos, a fost propus prin intermediari pentru un eventual transfer pe Santiago Bernabeu, dar ca oficialii blanco au stopat discutiile preferand sa se concentreze pe finalul de sezon ramas. La mai bine de trei luni, presa germana il apropie decisiv in aceste zile pe Toni Kroos de Real Madrid. Cotidianul german BILD anunta astazi ca jucatorul si-a dat acordul pentru un contract pe cinci sezoane cu Real Madrid, care ar putea fi semnat dupa Cupa Mondiala si i-ar aduce mijlocasului german peste 5 milioane de euro per sezon. Aceeasi susa noteaza ca intr-un eventual transfer al lui Kroos la Real Madrid ar putea intra si Sami Khedira, jucator pe care Pep Guardiola se pare ca si-l doreste pe Allianz Arena.

Pentru o corecta informare asupra acestei situatii, Realmadrid.com.ro l-a contactat pe jurnalistul german, Timo Lokoschat, un apropiat al clubului bavarez. Acesta ne-a marturisit in exclusivitate ca discutiile sunt departe de a fi concretizate: “Kroos vrea la Real Madrid. Nu stia ca exista interes pentru el din partea spaniolilor, dar acum s-a convins. Mutarea nu este insa usor de realizat. Bayern i-a propus un nou contract pana in 2019 care i-ar aduce lui Toni cam aceeasi suma pe care i-o propune si Real Madrid. In plus, Bayern il vrea inclus in tranzactie pe Khedira, sau plata a 30 de milioane de euro intr-o singura transa din partea Realului, tinand cont ca pe masa are o oferta si de la Manchester United. Din cate am inteles, Madridul are si ea alte variante” ne-a confirmat Timo.

Discutiile in privinta lui Kroos depind se pare foarte mult de raspunsul lui Juventus in cazul Pogba. Francezul si-a dat si el acordul pentru a veni la Madrid, dar gruparea italiana nu vrea sa renunte asa usor la Pogba si cere 60 de milioane de euro. Niciun cent mai putin.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap