Acord intre Angel di Maria si Paris Saint Germain

Argentinianul Angel di Maria are sanse tot mai mari sa ajunga in Franta la Paris. Vicecampion mondial in Brazilia cu nationala tarii sale, Di Maria n-a putut fi convins din cate se pare de Carlo Ancelotti sa continuie pe Santiago Bernabeu. Unul dintre reprezentantii sai, Eugenio Lopez a discutat la Paris detaliile intelegerii dintre Di Maria si campioana Frantei: PSG ii propune 8 milioane de euro pe sezon fara bonusurile de performanta si un contract valabil pana in 2019. In ultimii doi ani de contract, Fideo va primi un salariu mai mare, de 9 milioane pe sezon din partea gruparii franceze.

Pe de alta parte, Jorge Mendes a discutat la Madrid cu oficialii clubului blanco posibilitatea ca Di Maria sa se transfere in aceasta vara in Franta. Oferta parizienilor este cifrata la 60 de milioane de euro, dar suma poate creste pana la 70 de milioane daca Di Maria devine campion al Frantei cu PSG sau castiga Uefa Champions League in urmatorii cinci ani de contract. Madrilenii sunt foarte aproape sa accepte propunerea campioanei Frantei, care ce e drept, pana in acest moment a venit doar din punct de vedere verbal. Paris Saint Germain studiaza posibilitatea de a-si regla incasarile in aceste zile, pentru a nu risca si mai mult din pricina “Legii Fair-play-ului financiar” impusa de FIFA.

In mod normal, odata depasite aceste detalii, Angel di Maria va deveni jucatorul lui Paris Saint Germain cel putin pana cand Fideo va implini 31 de ani.

Despre autor

Tags: , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap