Morata la Juventus, Casemiro imprumutat la FC Porto

Browse By

Asa cum site-ul nostru v-a anuntat inca de joi, Alvaro Morata a devenit astazi oficial, jucatorul lui Juventus Torino. Gruparea blanco va incasa 22 de milioane de euro pentru aceasta mutare, dar va pastra o optiune de rascumparare in urmatorii doi ani de zile asupra canteranului sau. Daca Real Madrid va dori sa-l rascumpere pe Morata in primul sezon va trebui sa achite torinezilor 30 de milioane de euro, iar daca va dori sa-si exercite aceasta optiune in al doilea sezon al lui Alvaro la Juve, Real Madrid va trebui sa achite piemnontezilor 37 de milioane de euro.

In alta ordine de idei, brazilianul Henrique Casemiro a fost imprumutat pentru un sezon de Real Madrid in Portugalia, la FC Porto. Casemiro va fi antrenat in Liga Sagres de fostul tehnician de la Real Madrid Castilla, Julen Lopetegui si va reveni in sezonul viitor pe Santiago Bernabeu. Brazilianul a mai fost dorit de AC Milan si Benfica Lisabona, insa ambele echipe doreau sa-l achizitioneze definitiv. Real Madrid a refuzat sa-l cedeze pe Casemiro altfel decat sub forma de imprumut.

 • El Sie7e (Marius Odagiu)

  Ma bucur ca in sfarsit mai vindem si noi cu cap…

  22 de mil nu-s de ici de colo 🙂

 • El Sie7e (Marius Odagiu)

  Cat despre Casemiro , o miscare inteligenta…

  La Porto va juca , poate creste 🙂

 • Torpyla

  e ciudat,am vazut si alte variante..si alea to oficiale spuneau ca sunt,in care se spunea ca am luat 18 pe el,si altele in care am luat 20…

  oricum,sunt bani buni care intra…cat despre 70 de mil pe di maria(sa fim seriosi,psg va castiga titlul la pas)…aproape ca imi e mila de cei din franta.
  daca nu ar exista mediatizarea asta,di maria n-ar face niciodata mai mult de 20 de milioane,si asta in zilele lui bune.

  astept sa se faca un pic de curatenie si in poarta!

 • psycho

  toti copiii astia au fost ademeniti cu prima echipa fara sa fie pusi in garda despre riscurile aferente.meseria de fotbalist se desfasoara pe teren asa ca multa sanatate si meciuri multe la juve.

Real Madrid Romania