Ancelotti acuza lipsa de atitudine a unora dintre jucatorii sai

Browse By

“Sunt unele lucruri care trebuie sa se schimbe si se vor schimba!”. Fraza lui Carlo Ancelotti de la finalul jocului de pe Anoeta i-a facut pe multi sa se intrebe la ceea ce italianul s-a referit. Unii au sustinut ca e vorba de schimbari la nivelul primului unsprezece, altii au mizat pe ideea schimbarii sistemului. Cu toate acestea, in partida derby de sambata, Ancelotti n-a schimbat decat fortat lucrurile. A trecut la 4-4-2 dupa ce oaspetii au deschis neasteptat de repede scorul, iar la nivelul primului unsprezece schimbarile au fost conjuncturale: Arbeloa in locul accidentatului Dani Carvajal si Cristiano Ronaldo pentru ca se recuperase dupa accidentarea care l-a tinut departe de partida de la San Sebastian.

Cuvintele antrenorului s-au referit insa la altceva. Din cate a putut afla site-ul nostru Ancelotti a facut trimitere la lipsa de atitudine a unora dintre jucatorii merengue. Italianul si-a avertizat inca dinaintea partidei cu Cordoba jucatorii ca un start modest de Primera Division poate afecta pe termen lung cursa pentru titul, insa reactia jucatorilor sai a fost mult sub asteptarile antrenorului nascut la Reggiolo. Totul a fost in van, pentru ca sambata nu toti jucatorii lui Ancelotti au avut atitudinea pe care Mister o astepta de la ei. Iar Carlo n-a inteles nimic. Discursul sau moralizator nu doar ca n-a avut efectul scontat, dar l-a facut sa-si puna numeroase semene de intrebare.

Din informatiile noastre, italianul a avut o noapte de sambata spre duminica alba, iar duminica dimineata a venit la Valdebebas in jurul orelor 7:30 insotit de omul sau de incredere Paul Clement. Stafful sau primise liber in acea zi pana la orele pranzului cand urmau sa se prezinte la un antrenament de recuperare a lotului, dar Ancelotti le-a schimbat din mers programul. Si la antrenamentul de astazi italianul a rostit foarte des cuvintele “atitudine”si “intensitate”si s-a aratat nemultumit de faptul ca o parte dintre jucatorii sai pastrau zambetul pe buze in ciuda faptului ca echipa se afla intr-un moment foarte dificil.

 • COSTEL

  nu este nimic nou sub soare .
  trebuia sa vina si ziua aceasta de recunoastere oficiala din partea lui mister …
  EU cred ca el stie stia de acest ,,detaliu” inainte de a semna cu REAL MADRID .
  lumea fotbalului cu toate ca pare mare este mica …
  in sport totul transpira mai repede sau mai usor depinde de intensitate …..
  nu pot crede ca i-a trebuit un an lui mister sa observe ce si EXTRATERSTI stiu …si mai nou si PLAPUMARI….
  sezonul trecut dupa semifinala cu bayern ……
  cum vi s-a parut atitudinea implicarea lotului acestui club .
  mie o mizerie …aproape ca am facut cadou titlul catalanilor ….
  numai ,,jocul ” colchonerilor ” ne-a salvat de o umilinta fara margini spun eu ….
  m-am bucurat enorm ca titlul a ajuns la acesti plapumari …
  in fine …….
  percepti si percepti eu nu de astazi spun ca , calitatea umana pe plan sportiv a majoritatea fotbalistilor ce compun acest lot este indoielnica .
  pentru gusturile mele .
  nu cred ca avem un lot care sa isi doreasca din rasputeri sa domine fotbalul spaniol european 3-5 ani ….
  nu vreau cum au reusit catalani timp de cel putin 6 ani au fost acolo sus de tot chiar daca nu in fiecare an au castigat tot .
  dar se citea pe ei FOAMEA DE TROFEE TITLURI .
  la acest aspect jos palaria .

 • Marius Odagiu

  Sunt foarte dezamagit de ceea ce se intampla la echipa…

  Am impresia ca nu se constientizeaza in ce suntem bagati…

 • Torpyla

  Stop bitchin and start looking at yourself.

  mă deranjează enorm când văd ca vină este a tuturor cellorlalti şi nu a mea. No shit?!

  E bine ca doaar mourinho aruncă vina pe jucători,nu şi don…..bullshit.

  Poate ar trebui să se uite mai mult la isco,la villara,la varane,LA ECHILIBRU în sistemul de joc şi să înceteze să se plângă ca un copil mic.să-şi asume responsabilitatea pentru ca a făcut un mare rahat cu marfă de 500 mil de euro!

 • ILFeNoMeNo10(Silviu)

  Se trezesc ei,sa nu fie prea tarziu insa. Cand ajungi sa joci pentru Real Madrid asteptarile sunt mari iar daca nu realizezi asta rapid risti sa parasesti clubul pe usa din dos indiferent ca s-au platit zeci de milioane pentru tine.

 • Torpyla

  Toţi sunt vinovaţi la real,mai puţin antrenorul.

Real Madrid Romania