Ancelotti acuza lipsa de atitudine a unora dintre jucatorii sai

“Sunt unele lucruri care trebuie sa se schimbe si se vor schimba!”. Fraza lui Carlo Ancelotti de la finalul jocului de pe Anoeta i-a facut pe multi sa se intrebe la ceea ce italianul s-a referit. Unii au sustinut ca e vorba de schimbari la nivelul primului unsprezece, altii au mizat pe ideea schimbarii sistemului. Cu toate acestea, in partida derby de sambata, Ancelotti n-a schimbat decat fortat lucrurile. A trecut la 4-4-2 dupa ce oaspetii au deschis neasteptat de repede scorul, iar la nivelul primului unsprezece schimbarile au fost conjuncturale: Arbeloa in locul accidentatului Dani Carvajal si Cristiano Ronaldo pentru ca se recuperase dupa accidentarea care l-a tinut departe de partida de la San Sebastian.

Cuvintele antrenorului s-au referit insa la altceva. Din cate a putut afla site-ul nostru Ancelotti a facut trimitere la lipsa de atitudine a unora dintre jucatorii merengue. Italianul si-a avertizat inca dinaintea partidei cu Cordoba jucatorii ca un start modest de Primera Division poate afecta pe termen lung cursa pentru titul, insa reactia jucatorilor sai a fost mult sub asteptarile antrenorului nascut la Reggiolo. Totul a fost in van, pentru ca sambata nu toti jucatorii lui Ancelotti au avut atitudinea pe care Mister o astepta de la ei. Iar Carlo n-a inteles nimic. Discursul sau moralizator nu doar ca n-a avut efectul scontat, dar l-a facut sa-si puna numeroase semene de intrebare.

Din informatiile noastre, italianul a avut o noapte de sambata spre duminica alba, iar duminica dimineata a venit la Valdebebas in jurul orelor 7:30 insotit de omul sau de incredere Paul Clement. Stafful sau primise liber in acea zi pana la orele pranzului cand urmau sa se prezinte la un antrenament de recuperare a lotului, dar Ancelotti le-a schimbat din mers programul. Si la antrenamentul de astazi italianul a rostit foarte des cuvintele “atitudine”si “intensitate”si s-a aratat nemultumit de faptul ca o parte dintre jucatorii sai pastrau zambetul pe buze in ciuda faptului ca echipa se afla intr-un moment foarte dificil.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap