Ancelotti confirma plecarea lui Di Maria si anunta ca Sami Khedira ramane

Carlo Ancelotti a vorbit astazi despre partida cu Cordoba din prima etapa a ligii spaniole de fotbal si a anuntat plecarea lui Angel di Maria de pe Santiago Bernabeu: “Di Maria nu s-a antrenat, transferul sau nu este oficial, dar este foarte aproape de a se rezolva. Eu ii multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru clubului nostru. Personal, am avut o relatie excelenta cu Angel, a facut o munca extraordinara la club. Plecarea lui Angel di Maria a fost o decizie personala, o decizie care ii apartine! Real Madrid a facut tot posibilul ca jucatorul sa ramana. Ii doresc mult succes in viitor” a anuntat Ancelotti.

Echipa abia asteapta sa inceapa acest sezon. Am avut multe asteptari anul trecut, acum ne dorim sa fim din nou campioni. Este un campionat dificil, complicat, cu echipa valoroase, dar ne dorim sa incepem cat mai repede” spune italianul care a facut si o scurta analiza a lotului: “Transferurile pe care le-am facut ne asigura o serie de caracteristici in plus pe care nu le-am avut in anul trecut. Cu totii au venit cu entuziasm si ne asigura multa calitate. Mijlocul terenului este acoperit, nu v-a mai veni nimeni. Ii avem pe Isco si James, pot juca acolo si Illarramendi, Kroos, Alonso sau Khedira”. Cu privire la subiectul Khedira, Ancelotti a facut o dezvaluire interesanta: “Sami ramane, este fericit aici. Este un jucator important pentru noi, eu cred ca ramane”. Conform ultimelor informatii, Real Madrid incearca sa vina cu o noua propunere pentru internationalul german, un ultim efort pentru a-l pastra pe Khedira pe Bernabeu cu un nou angajament.

Despre situatia lui Cristiano Ronaldo, tehnicianul italian a declarat: “Va fi disponibil pentru meciul cu Cordoba. Nu are alte probleme acum. A avut nevoie de munca individuala in plus, dar si-a rezolvat problemele. In plus, saptamana viitoare se va pregati complet asa ca nu vor mai fi alte probleme” a incheiat Ancelotti.

Despre autor

Tags: , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap