EXCLUSIV pe Realmadrid.com.ro: “Jurnalul unui iubitor de fotbal” de Bogdan Socol

Browse By

Comentatorul si jurnalistul Digisport, Bogdan Socol a avut amabilitatea sa impartaseasca incepand de astazi cu noi, cateva pasaje extrem de interesante din cartea “Jurnalul unui iubitor de fotbal”, o carte care va aparea in curand si pe care va invitam sa o cumparati.

Cu atat mai mult cu cat, un bun si interesant capitol din cartea lui Bogdan face referire la trofeul pe care, noi madrilenii, il asteptam de mai bine de 12 ani: “La Decima”. Pana la aparitia cartii, Bogdan ne-a facut onoarea ca o parte dintre amintirile sale legate de finala de la Lisabona, care se vor regasi in “Jurnalul unui iubitor de fotbal”, sa apara in premiera pe site-ul nostru, site-ul comunitatii fanilor Real Madrid din Romania.

Aventurile lui Bogdan la Lisabona, trairile sale, experienta unica a celui mai bun comentator sportiv din Romania alaturi de echipa pe care o iubeste, incepand de astazi pe Realmadrid.com.ro. Totul sub semnatura comentatorului si jurnalistului nostru preferat, intr-o serie de articole care suntem convinsi ca va vor tine cu sufletul la gura. Multumim, Bogdan Socol!

 • http://realmadrid.com.ro Dorian Preda

  Super tare, multumim Bogdan!

 • motanu

  BOGDAN inainte de a fi jurnalist este prietenul meu drag !
  eu ii doresc si pe aceasta cale tot binele din lume lui , familiei sale .
  este de mult intrat in sufletul meu .
  FELICITARI PENTRU CARTEA SCRISA SI SA NE BUCURAM UNII DE AMTII DE REALIZARILE NOASTRE DE BUCURIILE CE POATE SA NI LE ADUCA VIATA . REAL MADRID.
  JUNTOS GANAMOS SIEMPRE!!!!

 • C@R@S

  Felicitari Bogdan! Mult succes! Juntos Ganamos Siempre!

Real Madrid Romania