Ancelotti: “Sunt mandru ca-i antrenez pe acesti baieti!”

Carlo Ancelotti a parasit Anoeta, incatat de rezultatul obtinut de echipa sa, dar mai ales de jocul prestat de baietii sai: „Pe intreaga durata a meciului am evoluat bine. Am o echipa de luptatori, si va spun sincer: sunt foarte mandru ca ii antrenez pe acesti baieti” a anuntat tehnicianul in varsta de 54 de ani.

Ancelotti s-a declarat extrem de multumit si de evolutia lui Gareth Bale, galezul care a reusit un golazo si a jucat aproape 20 de minute cu o lovitura crunta in zona genunchiului drept: „Bale se simte foarte bine in banda stanga. De multe ori, el si Cristiano schimba pozitiile. A facut un meci mare astazi” a spus Carletto, preocupat totusi de accidentarile elevilor sai: „Trebuie sa le evitam, de-asta am si decis sa-i acord aceasta pauza lui Cristiano. Apoi, in al doilea rand, m-am gandit ca si din punct de vedere fizic, avea nevoie de o pauza”.

Despre succesul echipei sale pe Anoeta, Ancelotti spune: „A fost un meci foarte important pentru noi. Am avut o organizare foarte buna, ne-am aparat exact si bine. Este o victorie de moral, care ajuta foarte mult lotul nostru. Vrem sa luptam pana in ultima clipa pentru titlu” a mai adaugat antrenorul nascut la Reggiolo.

Despre autor

Tags: ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap