Asa a marcat si terminat Garteh Bale, partida de pe Anoeta

Browse By

Asa a terminat Gareth Bale meciul de pe Anoeta. Insa nu a cedat. Galezul a demonstrat spirit si devotament ramanand pe teren aproape 30 de minute din momentul loviturii crunte primite in minutul 58, in ciuda avertismentului dat de medici. Nu doar ca a ramas pe gazon, dar a reusit sa inscrie si un gol splendid, gol prin care Real Madrid s-a desprins la 2-0 in dificilul test de la San Sebastian.

A fost golul cu numarul 18 in acest sezon pentru fostul star de la Tottenham, jucator care si-a trecut in palmares si 16 pase decisive intr-un sezon in care culege inca suficiente critici, aparent nejustificate. Dupa primele evaluari medicale, internationalul galez ar putea sa lipseasca din partida de la Dortmund din Liga Campionilor, dar o evaluare completa va fi efectuata in cursul zilei de maine, la Madrid.

VEZI: Golazo Gareth Bale pe Anoeta

 • doctoracu

  Atitudine de luptator/lider.

 • bembiluna

  Mi-a stat inima cand am vazut lovitura si mai ales urmarile ei. Nu ma gandeam decat ca mult ghinion trebuie sa avem sa se accidenteze atat de stupid jucatorii nostri. Si da, supararea m-a tinut fix doua saptamani, m-am uitat la meci 🙂

  • MihaiR

   :))

 • Spines

  Il aleg in fata lui Neymar cu ochii inchisi.
  Un fotbalist total, poate nu la fel de spectaculos precum altii insa un jucator pe care cred ca il viseaza orice antrenor: puternic, rapid, cu sut , dribling, centrare ,constant(si nu ma refer aici neaparat la acest an unde este nevoie de adaptare) si cel mai important dpmdv cu o atitudine exemplara. Cu mentalitati precum ale lui Ronaldo, Pirlo, Vieira, Scholes, Raul, Maldini se creaza campioni.

 • motanu

  eu am fost sunt si voi fi indragostit de asemenea oameni-fotbalisti.
  pentru acest gen de oameni iubesc fotbalul ma uit la acest joc minunat.
  atitudine .caracter frumos .
  ptr acest gen de fotbalist devii suporterul unui club …

 • ultras sur

  subscriu la ceea ce spune Costel!

Real Madrid Romania