Arrigo Sacchi: “Carlo Ancelotti este antrenorul ideal pentru Real Madrid”

Intr-un interviu acordat pentru cotidianul La Stampa, fostul Director Tehnic de la Real Madrid si mare antrenor al Milanului, Arrigo Sacchi considera ca parteneriatul Florentino Perez – Carlo Ancelotti ramane varianta ideala pentru viitorul clubului Real Madrid.

Un apropiat atat al lui Ancelotti cat si al lui Perez, Sacchi marturiseste: “Carlo este intre cei mai mari antrenori din lume. Este unicul capabil sa gestioneze situatii pe care altii n-ar putea in orice conditii. Eu spre exemplu nu as putea sa o fac precum el, trebuie sa recunosc. Si la AC Milan, Carlo a cerut un fundas de clasa cu insistenta, l-a cumparat, dar nu a schimbat lucrurile si nu s-a schimbat pe el in functie de transferuri. Are aceasta capacitate de a-i face pe toti sa se simta confortabil langa el” spune Sacchi.

Fostul mare antrenor al “diavolilor” considera ca nu doar Ancelotti are de castigat din mariajul cu Real Madrid ci si Florentino Perez: “Carlo Ancelotti este antrenorul ideal pentru Florentino Perez. Cel mai bun presedinte de club, poate deveni sau ramane cel mai bun presedinte, daca are langa el un antrenor compatibil, in acest caz, cel mai bun antrenor care exista pentru Real Madrid. Doar Ancelotti poate continua acest proiect, asa cum stie doar el sa o faca” a incheiat Arrigo.

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap