Carlo Ancelotti: “Jucand astfel, putem ajunge in finala de la Berlin!”

Dupa un meci incins pe final, antrenorul italian Carlo Ancelotti a vorbit in fata presei despre sansele la titlu, starea lui Varane si a lui Benzema si despre jocul echipei sale. Real Madrid – Valencia s-a terminat 2-2 pe Estadio Santiago Bernabeu din Madrid.

“Desi rezultatul nu este multumitor, echipa a facut un joc foarte bun. Am avut multe ocazii de gol, am luptat pana la final si am fi meritat sa castigam. Insa nu a fost de ajuns. Sunt sigur ca miercuri lucrurile vor iesi cum vrem noi.” 

“Reactia echipei a fost foarte buna, toti au luptat, au muncit impreuna. Am marcat de trei ori, am ratat un penalty, am avut trei bare. Rezultatul este nedrept cu noi, insa astfel de lucruri se mai intampla.”

“Nu stiu daca Liga este pierduta, e foarte complicat, insa trebuie sa castigam cele doua meciuri pe care le mai avem de jucat.”

“Normal ca suntem toti deceptionati de rezultat, dar ne multumeste felul in care am jucat. Jucatorii au dat tot ce au putut si ei stiu ca, jucand astfel, putem ajunge in finala de la Berlin”

“Kroos a primit o lovitura la sold, maine vom vedea exact despre ce este vorba. Suntem optimisti in ceea ce il priveste. La fel, in cazul lui Benzema; a simtit ceva neplaceri la alergare azi, insa credem ca va fi recuperat.”

“Casillas a facut un meci bun, la fel ca toata echipa.”

“Platim micile erori la golurile pe care le primim. Nu am avut un marcaj bun la fazele fixe, iar primul gol a fost rezultatul unei centrari foarte rapide. Am suferit putin, insa am reusit sa egalam, ceea ce este foarte bine.”

“Varane nu a jucat, pentru ca aseara a avut febra. Era obosit, nu se simtea bine.”

“Meciul acesta este un stimulent pentru miercuri, mai ales ca trebuie sa analizam greselile care ne-au costat atat de scump azi. Trebuie sa abordam meciul de miercuri cu maxim calm.”

“Am schimbat la pauza fundasii laterali, pentru ca trebuia sa recuperam un scor de 2-0, iar pentru asta aveam nevoie de un aport suplimentar pe atac si din aceasta parte.”

Despre autor

Tags: , ,

bembiluna

bembiluna

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap