Carlo Ancelotti recunoaste interesul lui Real Madrid pentru Pogba

Pogba, unul dintre tinerii cei mai talentati din fotbalul european
 Pogba, unul dintre tinerii cei mai talentati din fotbalul european
Pogba, unul dintre tinerii cei mai talentati din fotbalul european

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a avut numai cuvinte de lauda la adresa mijlocasului francez de la Juventus Torino, Paul Pogba. Intr-un interviu acordat presei franceze, Ancelotti a recunoscut ca Real Madrid il urmareste cu atentie pe mijlocasul dorit cu insistenta atat de Paris Saint Germain cat si de Chelsea Londra: „Este un fotbalist cu un viitor mare in fata, unul dintre cei mai buni tineri mijlocasi din lume in acest moment. Joaca insa deja pentru un club mare si il consider unul dintre cei mai buni jucatori de profil din lume. Intre jucatorii tineri, l-as plasa langa Veratti si Isco” a spus Ancelotti, care intrebat daca l-ar transfera la Madrid a raspuns sincer: „Daca l-as aduce la Madrid? De ce nu?”.

Legat de partida dintre Bayern Munchen si Arsenal Londra, disputata aseara in Uefa Champions League, partida care a adus calificarea bavarezilor in sferturile de finala, Ancelotti a marturisit: „Bayern pare in acest moment cea mai puternica echipa din lume, dar nu intotdeauna Liga Campionilor o castiga echipa care pare favorita la startul competitiei”.

Intervievat chiar de fostul mare jucator si antrenor francez, Luis Fernandez, Ancelotti a raspuns cu mult calm si amabilitate tuturor intrebarilor, mai mult sau mai putin incomode. Despre aventura madrilenilor in Liga Campionilor 2013-2014, Ancelotti s-a multumit sa spuna: „Istoria lui Real Madrid este una fantastica, dar acest club nu joaca o finala de Champions League din 2002. Au trecut prea multi ani, asa ca obiectivul nostru primordial este sa jucam finala. Acolo se poate intampal orice” anunta tehnicianul in varsta de 54 de ani.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap