Iker Casillas si Diego Lopez isi doresc sa ramana la Real Madrid

Diego Lopez si Iker Casillas
Diego Lopez si Iker Casillas
Diego Lopez si Iker Casillas

Diego Lopez si Iker Casillas, cei doi portari care duc o lupta extrem de interesanta pentru titularizare la Real Madrid, au anuntat prin diverse surse ca-si doresc sa ramana si in urmatorul sezon pe Santiago Bernabeu. Daca San Iker si-a facut publica dorinta, anuntand in presa spaniola ca va apara si in sezonul care vine pentru Real Madrid, Diego Lopez a ales sa taca pentru moment.

Surse din apropierea fotbalistului confirma insa faptul ca, portarul nascut la Paradela isi doreste sa ramana la Real Madrid si in sezoanele care urmeaza, cu toate ca pe adresa sa, au sosit numeroase oferte de transfer. Curtat de cluburi ca AC Milan sau AS Monaco, Diego Lopez s-a confesat prietenilor, considerandu-se fericit si onorat ca poate apara poarta echipei sale de suflet. De asemenea, Diego Lopez nu pare speriat de concurenta cu Iker Casillas, sau cu ultimul nume vehiculat de presa iberica, Courtois.

In aceste zile, presa spaniola a asigurat ca Real Madrid intentioneaza sa-l cumpere pentru urmatoarele cinci sezoane pe belgianul Thibault Courtois de la Atletico Madrid. Portarul belgian care apartine gruparii engleze, Chelsea Londra, s-ar fi declarat nemultumit de faptul ca la singura sa discutie cu Jose Mourinho, tehnicianul portughez (desi i-a confirmat ca-l va aduce din vara pe Stamford Bridge) il vede tot pe Cech drept prima varianta pentru postul de portar. Courtois are sansa mici insa sa ajunga pe Santiago Bernabeu, iar conform ultimelor informatii, ar putea fi folosit, in cel mai rau caz pentru el, drept moneda de schimb intr-un eventual transfer al lui Diego Costa in Anglia.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap