Carlo Ancelotti: “Toate transferurile s-au facut dupa ce am dat eu unde verde”

Carlo Ancelotti a oferit un interviu foarte interesant presei italiene in care a vorbit despre transferuri, accidentari si viitorul echipei sale, Real Madrid.

Tehnicianul originar din Reggiolo a tinut sa trimita un mesaj de liniste in cadrul interviului din Il Giornale dupa episodul Anoeta: “Adevarul este altul. Real Madrid este o echipa diesel in acest moment. Siguranta mea se naste din mai multe aspecte, dar in special pentru ca am un grup de profesionisti extraordinari, iar in plus il avem pe Cristiano care marcheaza macar un gol pe meci…” a marturisit Ancelotti.

Antrenorul italian este convins ca va gasi echilibrul echipei dupa plecarile lui Di Maria si Xabi Alonso: “Voi gasi si in acest an solutia optima. Am facut-o anul trecut, am s-o fac si anul acesta, este chiar mai usor sa o gasesc in acest an!” a spus Ancelotti care s-a plans totodata de accidentarile din lot: “Inca de cand am venit n-am avut deloc noroc la meciurile echipelor reprezentative. Acum i-am pierdut intr-o saptamana pe Carvajal si Khedira. Nu e deloc placut”.

Ancelotti a marturisit in Il Giornale ca a fost parte integranta a tuturor deciziilor luate in club in privinta transferurilor: “Toate transferurile s-au facut dupa ce eu am dat unde verde” a reiterat Ancelotti.

Italianul a analizat si plecarile in Serie A ale fostilor sai jucatori, Diego Lopez si Alvaro Morata: “La Madrid exista duelul acesta intre Casillas si Diego, iar Diego a ales stabilitatea, a ales sa joace. Are calitatea necesara sa o faca. Cat despre Morata, sunt foarte curios cum va juca in Italia. Il cunosc foarte bine, este inca tanar, are nevoie de meciuri” a adaugat Carletto. Mister a atins si subiectul Marco Verratti, jucator urmarit de Real Madrid: “Este un fotbalist valoros a carui personalitate il poate transforma in noul Pirlo” a mai spus antrenorul in varsta de 55 de ani.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap