Carlo Ancelotti: “Toate transferurile s-au facut dupa ce am dat eu unde verde”

Browse By

Carlo Ancelotti a oferit un interviu foarte interesant presei italiene in care a vorbit despre transferuri, accidentari si viitorul echipei sale, Real Madrid.

Tehnicianul originar din Reggiolo a tinut sa trimita un mesaj de liniste in cadrul interviului din Il Giornale dupa episodul Anoeta: “Adevarul este altul. Real Madrid este o echipa diesel in acest moment. Siguranta mea se naste din mai multe aspecte, dar in special pentru ca am un grup de profesionisti extraordinari, iar in plus il avem pe Cristiano care marcheaza macar un gol pe meci…” a marturisit Ancelotti.

Antrenorul italian este convins ca va gasi echilibrul echipei dupa plecarile lui Di Maria si Xabi Alonso: “Voi gasi si in acest an solutia optima. Am facut-o anul trecut, am s-o fac si anul acesta, este chiar mai usor sa o gasesc in acest an!” a spus Ancelotti care s-a plans totodata de accidentarile din lot: “Inca de cand am venit n-am avut deloc noroc la meciurile echipelor reprezentative. Acum i-am pierdut intr-o saptamana pe Carvajal si Khedira. Nu e deloc placut”.

Ancelotti a marturisit in Il Giornale ca a fost parte integranta a tuturor deciziilor luate in club in privinta transferurilor: “Toate transferurile s-au facut dupa ce eu am dat unde verde” a reiterat Ancelotti.

Italianul a analizat si plecarile in Serie A ale fostilor sai jucatori, Diego Lopez si Alvaro Morata: “La Madrid exista duelul acesta intre Casillas si Diego, iar Diego a ales stabilitatea, a ales sa joace. Are calitatea necesara sa o faca. Cat despre Morata, sunt foarte curios cum va juca in Italia. Il cunosc foarte bine, este inca tanar, are nevoie de meciuri” a adaugat Carletto. Mister a atins si subiectul Marco Verratti, jucator urmarit de Real Madrid: “Este un fotbalist valoros a carui personalitate il poate transforma in noul Pirlo” a mai spus antrenorul in varsta de 55 de ani.

 • Torpyla

  la inceput eram sceptic de treaba cu perez trecand peste capul lui,insa,acum…daca el spune asta public,atunci ar fi cazul sa rezolve haosul de la echipa.

  mult succes

 • psycho

  oricum in caz de neprevazut el cade primul…presedintele dupa.
  sunt prea multe reglaje de facut ,timpul trce,atmosfera este incordata. deci nu mai vad nimic pentru anul asta.cred ca daca se mai vrea continuarea in formula asta ar trebui introdus in discursul oficialilor tema anului de reacomodare si/sau de sacrificiu.altfel ancelotti va juca totul sau nimic in acest sezon.daca ne iese este ridicat la rangul de semizeu daca esueaza va cere singur despartirea si vom intra in starea noastra de morisca a antrenorilor.
  ca o nuanta,daca jocul apare pe parcusul sezonului si totusi nu ridicam trofee in final as merge totusi pe varianta continuitatii.

 • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

  Zice bine ce zice…. e exact ce vrem sa auzim.

  Dar sa vedem cat de adevarat este faptul ca el detine controlul si ca ii va fi mai usor.

  La declaratiile pe care le-a dat in ultimul timp si la explicatiile nascocite.. nu-i vad sederea de lunga durata. Cu toata ca acum cateva luni ne-a facut extrem de fericiti.

 • COSTEL

  cu motoarele diesel nu castigi campionatul in spania mister….
  daca plecarea din bloc starturi este ratata nu mai te redesezi …nu te mai lasa concurentele ….
  nu ti-a povestit presedintele tau ,jucatori tai …
  sub 90 puncte campionatul competitia aceea draga tie nu se castiga in spanilica de vreo 5 sezoane incoace …..
  cat despre ghinion doar carva iti juca titular samy era cu incalzitul banci de rezerva …

  • sanbk2002

   Costele, pai nu am stabilit ca draga lui nu ii e competitia astam ci cealalta? 🙂 Domne ajuta sa o ia din nou si asta e, pana la urma o sa luam noi si titlul.

 • zece

  Parca si vad discutia : Iti place James Rodriguez ? Da.

 • COSTEL

  cu motoarele diesel nu castigi campionatul in spania mister….
  daca plecarea din bloc starturi este ratata nu mai te redresezi …nu te mai lasa concurentele ….
  nu ti-a povestit presedintele tau ,jucatori tai …
  sub 90 puncte campionatul competitia aceea draga tie nu se castiga in spanilica de vreo 5 sezoane incoace …..
  cat despre ghinion doar carva iti juca titular samy era cu incalzitul banci de rezerva …

Real Madrid Romania