Florentino Perez s-a opus in aceasta vara plecarii lui Asier Illarramendi

Presedintele clubului Real Madrid, Don Florentino Perez s-a opus plecarii lui Asier Illaramendi in aceasta vara de pe Santiago Bernabeu, in ciuda numeroaselor oferte pe care bascul le-a primit.

Cel putin asa sustine Jose Felix Diaz in articolul sau de astazi din El Confidencial. Adus pentru 34 de milioane de euro de la Real Sociedad, mijlocasul in varsta de 24 de ani reprezinta unul dintre pariurile presedintelui Florentino Perez pentru viitor alaturi de Jese Rodriguez si Isco Alarcon. Pentru toti trei, presedintele a obtinut acordul antrenorului ca in acest sezon vor evolua mai multe minute decat in sezonul trecut.

In aceasta vara, Athletic Bilbao, Real Sociedad si AC Milan au incercat sa-l imprumute pe Illarramendi pentru un sezon, ba chiar sa-l cumpere in cazul trupei de pe San Mames. De fiecare data, Florentino Perez a spus un “nu” convins plecarii lui Illarra de pe Bernabeu. In acest sezon, in primele cinci meciuri oficiale ale anului, bascul a bifat numai 7 minute cu toate ca a efectuat intreaga pregatire de vara alaturi de echipa. Accidentarea lui Sami Khedira si plecarea lui Xabi Alonso ii vor acorda cu siguranta mai multe minute jucatorului nascut la Mutriku. Cu toate acestea, sansele ca Illarramendi sa evolueze sambata in Derby de Madrid sunt foarte mici.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap