Cristiano Ronaldo vehement: “Cineva nu vrea ca noi sa castigam acest titlu!”

Browse By

Cristiano Ronaldo s-a dezlantuit la finalul meciului cu FC Barcelona (3-4) la adresa arbitrului basc, Undiano Mallenco. Portughezul a facut cele mai dure declaratii ale sale la adresa arbitrajului in cei cinci ani de cand evolueaza in Spania: “Probabil cineva nu vrea ca noi sa castigam acest titlu. Sunt de cinci ani aici si niciodata Real Madrid nu a fost avantajata atat de clar intr-un Clasico. S-a intamplat si astazi ceea ce se intampla aproape tot timpul: am jucat contra a 12 oameni, probabil ca cineva a vrut Barcelona din nou in lupta pentru titlu” a tunat super startul lusitan.

Ronaldo nu s-a oprit insa aici: “Daca Barcelona pierdea astazi, iesea din cursa pentru titlu. Dupa cinci ani petrecuti in Spania in sfarsit inteleg cum functioneaza lucrurile pe-aici. Suntem tristi pentru ca meritam mult mai multe dupa acest joc. Real Madrid este cel mai mare club din lume, nu caut scuze, dar acest arbitru nu este pregatit sa arbitreze meciuri cu o asemenea miza” a concluzionat Ronaldo.

Portughezul s-a declarat increzator in echipa si a multumit fanilor pentru sprijinul acordat: “Am pierdut un meci si inca suntem in avantaj. Sunt insa trist dupa acest esec. Simt ca echipa are un potential mare, simt ca putem castiga La Liga. Viata merge inainte, publicul e langa noi. Si ei simt cand echipa lupta si joaca bine dar cineva nu te lasa sa castigi. Ne-au sustinut inca din primul minut, trebuie sa castigam acest titlu pentru ei” a mai adaugat golgeterul din Primera Division.

 • motanu

  de acord.
  speram acum sa nu il supende .
  insa si noi daca eram putin mai atenti pe faza de aparare sau finalizare .

 • http://realmadrid.com.ro UltraS Sur

  Urmeaza suspendari, urmeaza ca eminenta comisie de disciplina sa se autosesizeze…sunt curios…se va autosesiza si in cazul intrarii cu iz penal a lui Busquets? Poate Parchetul ceva? Mie mi se pare tentativa de omor a lui buschete…In rest, din cate am vazut pe retelele de socializare nu doar Cristiano a reactionat asa ci si Ramos, Diego Lopez, Arbeloa sau Marcelo…mai putin Iker ca deh, el e “sfant”.

 • sanbk2002

  Respect, Cristiano!

  Sper sa nu ia mai mult de 3 etape, si daca se poate sa i le dea dupa Sevilla.

  La Ramos nu e problema si daca ia 5, poate i sa face dor sa joace si sa-si doreasca sa stea mai mult pe teren ๐Ÿ™‚

 • Marius Odagiu

  Unul dintre oamenii care nu doreasc ca Real Madrid sa castige La Liga se numara si Sergio Ramos !!! ca o face intentionat sau nu , nu mai conteaza !
  Cat depre Cristiano : am fost dezavantajati…dar nu doar arbitrul a decis meciul ci si multe greseli individuale…
  Eu am incredere ca putem castiga titlul !!

Real Madrid Romania